2023-ban is DVSC magazin

Csütörtöktől már kapható a DVSC és a Debreceni Sportélet magazinjának januári száma.

0

Kepernyofelvetel-111-300x194 2023-ban is DVSC magazinAz őszi szezonban két alkalommal vehették kézbe a Loki szurkolók színes kiadványunkat, a DVSC magazint. A debreceni labdarúgás szerelmesei a visszajelzések alapján örömmel fogadták ingyenes kiadványunkat, ezért szerkesztőségünk a folytatás mellett döntött. Terveink szerint idén is minden hónapban megjelentetjük a magazint, melynek létrejöttében nagy szerepet vállalt a DVSC.

A januári számban a tavaszi szezon első négy mérkőzéséhez – ZTE, Fehérvár, Paks, Honvéd – kapcsolódó írások olvashatók. Csak néhány cím a tartalomból: Dzsudzsák egyszer még pályára lépne a Puskás Arénában, Volt egyszer egy Bocskay, Debrecen a második otthonom. A magazinban megszólal többek között Bernáth Csaba, Éger László, Tajti Mátyás.

Az év első magazinja január 26-án csütörtökön már kapható a Nagyerdei Stadion Loki Shopjában, illetve a szombaton 17 órakor kezdődő DVSC – ZTE mérkőzés előtt a stadionnál.

Ahogy az előző kettőhöz, a januári számhoz is ingyenesen juthatnak hozzá azok a debreceni szurkolók, akik a Loki Shopban veszik meg a belépőt, illetve kilátogatnak szombaton a Nagyerdei Stadionba.