Skodákat kaptak a jégkorongozók

A Debrecen Autó jóvoltából három gyönyörű új Skoda Octavia kombival gazdagodott a DEAC felnőtt jégkorongcsapatának flottája. Az autóház vezetője szerdán adta át a járműveket és azok indítókulcsait a játékosoknak és a szakosztályvezetőnek.

0

5b995a05ca313-300x200 Skodákat kaptak a jégkorongozók

Az átadó ünnepségen Tóth Szabolcs márkakereskedés vezető örömének adott hangot, hogy egy újabb sportágat támogathatnak, egyben leszögezte, ma már szinte nincs is olyan nagy sportesemény, amelyen ne jelenne meg támogatóként a Skoda. Hozzátette, az 1,4-es, 150 lóerős Octavia kombit kifejezetten a jégkorongozóknak választották, hiszen számos praktikus megoldása, például az egykezes flakonbontó, a csomagrögzítő elemek és a 610 literes csomagtér mind a sportolók igényeit és kényelmét szolgálhatja. Arról is biztosította az együttes tagjait, hogy a 150-160 km/órás sebességgel megküldött jégkorongot ezek az autók gond nélkül le tudnák előzni.

Fodor András szakosztályvezető a kulcsok átvétele kapcsán elmondta, nagy újdonság a debreceni jégkorongsportban, hogy egy márkakereskedés a felnőtt csapat mellé áll, és autókkal is támogatja az együttest és annak működését. Egyben leszögezte, nagy segítség ez a szakosztálynak és a játékosoknak egyaránt.

A két fehér és egy ezüstszürke autó közül egyet a csapat ügyes-bajos ügyeinek intézéséhez Fucskó Tamáscsapatvezető vehetett birtokba, míg egyet a légiósok használhatnak. A harmadik járművet a szakosztály többi tagja is igénybe veheti.

Kovács BronsonJiri BehalDominik Novotny és Jakub Izacky rögtön ki is próbálta az egyik Skodát, amely jól bírta a tesztet. Játékosaink meccsfelszerelésben is jól elfértek a kocsiban. Kiderült az is, hogy egyszerre négy jól megrakott jégkorongos sporttáska és jónéhány jégkorongütő is simán elfér az Octavia kombi hatalmas csomagterében.