Kézilabda utánpótlás: Négy pontért mennek a lányok

Kecskeméten folytatják bajnoki szereplésüket a korosztályos csapatok.

0

e2514efc12d4fe082fdc20ab2f336dc3_XL-300x173 Kézilabda utánpótlás: Négy pontért mennek a lányok

Hosszabb szünetet követően folytatódik szerdán az utánpótlás bajnokság, mindkét csapatunk Kecskemétre látogat. A vendéglátók mind az ifiknél, mind a serdülőknél, a táblázat végén találhatóak, a győzelem egyértelműen elvárható lányainktól.

Női ifjúsági I. osztály

Győrvári Viktor: Sikerült hasznos munkával tölteni a hosszabb bajnoki szünetet, egy aktívabb hetet tartottunk, tegnap NB-II-es mérkőzésen szerepeltünk sikeresen. Ma egyéni képzések lesznek, holnap pedig úgynevezett ráhangolódó edzés következik, szerdán pedig ismét bajnoki mérkőzés vár ránk, Kecskeméten lépünk pályára. Ellenfelünkről nem tudok sokat, csak az eredményeiket ismerem. Játékban azt várom el a lányoktól, amit eddig is, azt a többnyire jó teljesítményt, mint az eddigi mérkőzések legtöbbjén, még játék és döntési sebességben kell fejlődni. Vámosi Panna fájlalja a derekát, rá valószínű, nem számíthatok, de rajta kívül mindenki egészséges. Egyértelműen győzelmet várok el szerdán, ha célunkat el akarjuk érni, ezeket a mérkőzéseket hozni kell.

Kecskemét – DVSC SCHAEFFLER

11.14. 16:00      II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnok

Leány serdülő I. osztály

Márián Blanka: Utoljára november 3-án léptünk pályára bajnoki mérkőzésen, megpróbáltuk eredményesen kihasználni az elmúlt másfél hetet, fontos volt, hogy fenntartsuk a motivációt, még egy csapatépítő bowlingozáson is részt vettünk az ifikkel. Szerencsére az iskolai őszi szünet miatt nagyobb edzésszámmal, volt, hogy napi kettővel tudtunk készülni, képességfejlesztő és erőnléti tréningeket is be tudtunk iktatni, de a taktikai elemek gyakorlására is több idő jutott, védekezésben is sikerült bővíteni ismereteinket. Következő ellenfelünkről, a Kecskemétről nem sokat tudok, utolsó előttiek a táblázaton, de komolyan kell venni ezt a találkozót, nem szabad lebecsülni ellenfelünket. Egyértelműen győzelmet várok, remélem, ez nagy gólarányú lesz, minden gól, pont számít. Bízok benne, jól fogunk kezdeni és akkor mindenkinek játéklehetőséget tudok majd adni.

Kecskemét – DVSC SHAEFFLER

11.14. 14:00      II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnok