Megizzasztották az éllovast

A Honvéd ellen zárta a bajnokság őszi szakaszát U17-es csapatunk.

0

53-300x213 Megizzasztották az éllovast

Jó iramú mérkőzést játszott egymással a két csapat, Joó Zsolt tanítványai mindenben egyenrangú ellenfele volt a listavezető Honvédnak. Bár korán vezetéshez jutottak a vendégek, az első játékrész lefújása előtti pillanatban sikerült egyenlíteni. Szünet után is kiegyenlített volt a játék, több nagy helyzetet is kidolgoztak akadémistáink, a kapu előtt viszont nem volt meg a kellő higgadtság. A Kispest a mérkőzés hajrájában jól használta ki helyzeteit és megnyerték a mérkőzést.

A játék képe alapján csapatunk rászolgált volna a döntetlenre, a játékosok mindent megtettek, hogy itthon tartsák a három pontot. A vereség ellenére emelt fővel jöhettek le a pályáról.

DVSC-DLA – Honvéd MFA: 1:3 (1:1)

DVSC-DLA: Csordás, Tordai (Sápi 87’), Csige, Justyák (Lakatos 61’), Mező (Preg 87’), Girdán (Bökönyi 61’), Balla (Kobály 61’), Kenderesi, Maruscsák, Gellén, Csáki

Edző: Joó Zsolt

Gólszerző: Balla 48’

Joó Zsolt: Betegségek, sérülések miatt sokan hiányoztak a csapatból, a Honvéd viszont a legerősebb csapatával állt ki a mérkőzésre, de nem éreztem, hogy jobbak lettek volna nálunk. Egy színvonalas meccset játszottunk a listavezetővel, voltak periódusok, mikor mi voltunk a jobbak, meg voltak a lehetőségeink, de a kapu előtt rossz döntéseket hoztunk, ez vezetett a vereséghez. A végeredmény nem tükrözi hűen a játék képét, a srácok mindent megtettek, nagyon akartak, sokat futottak labdával, labda nélkül, minden tekintetben egyenrangú ellenfele voltunk a Honvédnak. A vereség ellenére büszke vagyok a játékosokra.