Legyél te is Gladiátor

A Debreceni Egyetem amerikaifoci csapata újfent várja azokat, akik szeretnék kipróbálni a sportágat, valamint tagjai akarnak lenni az alakulatnak, nem mellesleg egy igazán jó közösséghez tartoznának.

0

5c5c5691c92b4-300x167 Legyél te is GladiátorGrafika: Fülep Csaba

A Gladiátorok tovább bővítenék keretüket, hogy megalapozzák a jövő sikereit. A február 10-i toborzón az újonnan érkezők, egy tesztsorozaton vesznek majd részt, amelyen a fizikai állapotukat és a mozgáskoordinációjukat mérik fel a csapat edzői és játékosai. És nem számít, hogy ki milyen testi adottsággal rendelkezik, hiszen az amerikaifutball szépsége, hogy mindenki számára van megfelelő poszt. Az eseményen az érdeklődők kérdezhetnek a játékosoktól és az edzőktől a sportággal és a csapattal kapcsolatban. Minden résztvevő sportolásra alkalmas öltözetben jöjjön, terem-, vagy sportcipő ajánlott. A try-outon kortól, nemtől, testalkattól függetlenül részt vehet bárki. A csapat várja U17-es, U19-es és felnőtt csapatába is a jelentkezőket.

A toborzó február 10-én, vasárnap lesz délelőtt 9.30-tól a Gizella utcai G4 Fitness csarnokában (Debrecen, Gizella utca 4/b).