Kelet-Európa kupát nyert a DVSC Esport csapata

Csütörtök este rendezték a II. Kelet-európai Esport-tornát, amelyre cseh, szlovák, lengyel, román és magyar csapatok kaptak meghívást.

0

esport_keleteuropa720-300x186 Kelet-Európa kupát nyert a DVSC Esport csapata

Hazánkat a DVSC Esport – grandcasino.hu mellett az MTK Budapest esport Szakosztály – FIFA, a Puskás Esport és az UTE e-sport képviselte a nemzetközi tornán.

A mieink egy rendkívül parázs összecsapással kezdték meg szereplésüket, ugyanis a román Rapid Bukarest Esport csapatát kapták az első körben. A találkozó végül 6-2-es, magabiztos debreceni sikerrel zárult, így a negyeddöntőben a Kolozsvár volt a következő ellenfél.

Szépen menetelt a DVSC Esport, a Kolozsvár 3-1-es legyőzésével már elődöntőbe jutott a csapat, ahol a szlovák CZSK Lions következett. Ezen a meccsen is potyogtak a gólok, ellenfelünk kapujába szerencsére több, így 4-2-es sikerünkkel már biztossá vált, hogy a döntőben az ellen a román Asalt Gaming ellen szerepelünk, amely az MTK-t 2-0-ra, míg a Puskást 3-1-re győzte le.

A finálé ettől függetlenül különösebb izgalmakat nem, gólparádét azonban hozott, pro clubs csapatunk győzelme egy percig nem forgott veszélyben. A mieink végül 5-0-s sikerrel hódították el a Kelet-Európa legjobb esport csapatának járó trófeát.