Egy hét – három hazai meccs!

A DVSC labdarúgó csapata március első szombatján Felcsúton a Puskás Akadémia ellen lép pályára az OTP Bank Liga 23. fordulójában.

0

039-1-300x200 Egy hét – három hazai meccs!

 Az 5. helyezett Lokit és a 9. Puskás Akadémiát tíz pont választja el a tabellán, amely még nagyobb lehet, ha Tőzsérék kihasználják majd adódó helyzeteiket. Nagyon fontos lenne a siker, hiszen óriási a versenyfutás a majdan nemzetközi kupában való indulásra jogosító harmadik helyért az Újpest (36 pont), a Bp. Honvéd (35) és a Debrecen (34) között.

Azt követően, március 9. és 16. között zsúfolt program, egymás után három hazai mérkőzés vár az együttesre. A Loki a Nagyerdei Stadionban sorrendben kétszer a Mezőkövesd Zsóry együttesét fogadja (9-én szombaton a bajnokságban, 12-én, kedden a Magyar Kupa negyeddöntőjében), majd 16-án, ismét szombaton a Diósgyőrt szeretné legyőzni.

Kedvező a szurkolók számára, hogy március 1-től, péntektől egyszerre mind a két (Zsóry és Diósgyőr elleni) bajnoki találkozóra megvehetők a belépőjegyek online, vagy személyesen a DVSC Ajándékboltjában is.