Kósik Soma: “minden esélyünk meg van arra, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk”

Szerdán a BVSC-Zúgló MKB Euroleasing együtteséhez látogat a DVSE vízilabdacsapata az OBI középszakaszának 6. fordulójában. A 20 órától kezdődő találkozón Miroslav Bajin együttese egy pontszerzéssel óriási lépést tehet a 6. hely megszerzése felé.

0

54525051_2170209343046969_702544237446561792_n-300x200 Kósik Soma: "minden esélyünk meg van arra, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk"Fotó: Nagy Anita

Kemény mérkőzés vár a debreceni pólósokra szerda este, hiszen a nagycsapatokat is rendre megszorongató BVSC látja őket vendégül. A két együttes a középszakaszban már találkozott egymással, akkor egy rendkívül fordulatos összecsapáson végül 9-6-os hajdúsági siker született. –A hazai mérkőzésünkből kiindulva egy nagyon nehéz mérkőzésre van kilátás, de úgy gondolom, hogy minden esélyünk meg van arra, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk. A közelmúltban megkaptuk a kellő terhelést, kemény edzéseken vagyunk túl, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy tisztesen helytálljunk a Szőnyi úton. –vélekedett az esélyekről Kósik Soma.

A fővárosiak jelenleg a DVSE-től három ponttal lemaradva a 7. helyen állnak a középházban, ezért nem csak a győzelemért, de az egymás elleni különbség javításáért is várhatóan mindent meg fognak tenni. Ugyanakkor Miroslav Bajin tanítványai korántsem esélytelenül szállnak medencébe, hiszen a szezon során már többször is igazolták, hogy nem véletlenül jutottak felsőházba.  –Az előző találkozónkon az utolsó negyedben mutatott játékunkra mindenképpen lehet alapoznunk. A fordulás után azonban volt egy gyengébb időszakunk, ami idegenben biztos, hogy nem fog beleférni. Ha ki tudjuk küszöbölni azokat a hibákat, és nem ülünk rá az eredményre, hanem végig koncentráltan játszunk, akkor a szerdai mérkőzésen is lehet keresnivalónk. –zárta szavait az együttes kapusa.