Két játékosával hosszabbított a DVSE

A mai napon csapatunk szerződést hosszabbított Macsi Patrikkal és Smitula Gergővel, előbbi három, utóbbi két évig fogja még legalább szolgálni nevelőegyesületét.

0

54729938_2170207729713797_6430732709848416256_n-300x200 Két játékosával hosszabbított a DVSEFotó: Nagy Anita

Becsky István a DVSE ügyvezetője elmondta, hogy az egyesület rövid- és hosszútávú terveinek is szerves részei a debreceni nevelésű játékosok. A klub filozófiájába tartozik, hogy minél több, az utánpótlásban nevelkedett játékosnak lehetőséget biztosítson a felnőtt csapataiban, és minél tovább a DVSE kötelékein belül tartsa őket. Az elkövetkezendő hetekben a vezetőség azon lesz, hogy a szakmai stábbal egyeztetve mindenkivel leüljenek tárgyalni a folytatásról, és építsek a jövő csapatát.

Hamar sikerült megállapodni a vezetőséggel, nagyon tetszettek a felvázolt tervek, minden téren illeszkedtek az elképzeléseink. Örülök, hogy a nevelőegyesületemnél folytathatom, debreceniként ez sokat jelent számomra, viszont a szezon itt még nem ér véget, hiszen még ebben a bajnokságban is vannak céljaink. Bejutottunk a felsőházba, ahol azt gondolom, hogy eddig jól teljesítünk, amit szeretnénk folytatni. A BVSC elleni keresztjátékra jó lenne pályaelőnnyel érkezni, amihez még pontot, vagy pontokat kell szereznünk, akár már most szerdán, az Eger ellen hazai pályán. Az a célunk, hogy a végelszámolásnál az ötödik helyért játszhassunk. –vélekedett a szerződés hosszabbításról és a folytatásról Macsi Patrik.