Nemzetközi versenyen bizonyítottak a Vezér Fitness sportolói

Csehországban rendezték a nemzetközi INBA Elite tour versenyt május 10.-11. között.

0

Csapat-kép-300x225 Nemzetközi versenyen bizonyítottak a Vezér Fitness sportolói

A Bruntál városában rendezett kétnapos viadalon a Vezér Fitness Debrecen népes csapata is részt vett és szép sikereket értek el a különböző kategóriákban. Első alkalommal fordult elő, hogy a gyerekek mellett három junior és egy felnőtt versenyző is színpadra lépett.

csapatkép-színpadon-300x225 Nemzetközi versenyen bizonyítottak a Vezér Fitness sportolói

A gyermek fitness 8-9 évesek népes mezőnyében Huszti Zsófi 5., míg Haraszti Mia a 6 helyet szerezte meg. A 10-11 évesek között már éremnek örülhettek a debreceniek, Vida Viktória ezüst, Nagy Anna Eszter pedig a bronzmedált vehette át.

A 12-13 éves korosztályban volt a legtöbb induló, Lakatos Léna az előkelő 3. helyet szerezte meg, míg ugyanebben a korcsoportban Bodnár Lilla az 5., Miskei Zsófia a 7. helyen zárta a versenyt.

Az idősebbek (15-18 éves) megmérettetésén érmek helyett kupákat és okleveleket kaptak a fiatalok, itt Kecskés Karina arany, Barna Zsófia ezüst, Pálóczi Réka pedig bronz kupa tulajdonosai lettek. Négy lány, Huszti Zsófia- Vida Viktória és Lakatos Léna- Kecskés Karina duó kategóriában is bemutatták tudásukat.

Léna-Karina.jpg1_-300x200 Nemzetközi versenyen bizonyítottak a Vezér Fitness sportolói

Szabó Lilla a junior bikini-fitness modell és a -170 cm bikini-fitness modell kategóriában is színpadra lépett, előbbiben nem került a döntőbe, ahol Európa-bajnok és rutinos versenyzők is indultak, míg az utóbbiban beverekedte magát a fináléba és végül az 5. helyet szerte meg.

Melinda-és-a-két-fitness-model-versenyző-284x300 Nemzetközi versenyen bizonyítottak a Vezér Fitness sportolói

Székely Klaudia első versenyén lépett színpadra a felnőtt Bikini-fitness modell +170 cm kategóriában és egyből bronzérmet vehetett át a remek „T séta” és a testforma alapján.

A fiúk közül a 20 éves Zováth Máté, szintén első versenyén indult, a junior body building kategóriában döntőbe került és megszerezte az 5. helyezést. Máté a felnőtt +180 centisek közt is megmérettette magát és a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Szűcs Richárd is a juniorok közt szerepelt, a men’s physique kategória népes mezőnyében nem tudta magát beverekedni a döntőbe.

Viliem-Rigó-Inba-Europe-elnök-és-Kecskés-Melinda-Inba-Europe-kidsfitness-alelnök-224x300 Nemzetközi versenyen bizonyítottak a Vezér Fitness sportolói

                                                                                                 Kecskés Melinda és Viliem Rigo, az INBA GLOBAL EUROPE elnöke

Kecskés Melinda az egyesület vezetője: A közel 700 km-es buszozás nagyszerű hangulatban telt, a verseny helyszínén, a közös szállodai élmények, a séták, móka-kacagás összehozta a kicsiket, nagyokat, oktatókat és az anyukákat egyaránt. Minden versenyt hosszú felkészülés és rengeteg munka előz meg, ami edzők nélkül nem lenne lehetséges. Hálás köszönet Tarányi Rebekának, aki több mint edző, „pótanyaként” is hét éve van a lányok mellett, ráadásul a versenyfrizurákat is elkészíti. Köszönet Ökrös Viktóriának, aki szintén elkísérte a csapatot, de az itthon maradt oktatóknak, Lukács Tímea, Gyéresi Dávid és Lakner Zsófia, is jár a köszönet, számos koreográfia megalkotói. Végül, de nem utolsó sorban, a versenyzőinknek is szeretném megköszönni a nagyszerű élményeket.

Buszos-csapatkép-300x225 Nemzetközi versenyen bizonyítottak a Vezér Fitness sportolói