Vasárnapi bronzcsata

A DVSC labdarúgó csapata hazai pályán zárja az OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonját. A tét nem kevesebb, mint a bronzérem, és azzal az európai porondra való kerülés. A záró fordulóra május 19-én, vasárnap 17 órától kerül sor, a Paks érkezik a Nagyerdei Stadionba.

0

dsc3238-1-300x209 Vasárnapi bronzcsata

Az atomvárosiak az előző fordulóban bebiztosították élvonalban maradásukat, miután a volt lokista, Könyves Norbert találatával 1-0-ra legyőzték a Kisvárda csapatát.

A DVSC a Ferencváros otthonában vendégszerepelt, nagyot küzdött a debreceni gárda, sok helyzetet kialakított, ennek ellenére a fővárosban maradtak az értékes pontok. Mivel az Újpestnek sem sikerült pontot mentenie a Puskás Akadémia ellen, így vasárnap dől el a bronzérem sorsa.

A mérkőzésre már kaphatók a belépők elővételben online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, személyesen pedig a DVSC Shop-ban, regisztráció ezúttal sem szükséges. Meccsnapon 10 órától nyitnak a pénztárak, így kérjük a szurkolókat, hogy a sorban állás elkerülése végett vegyék meg időben belépőiket.