Az Oroszlánok 50%-os mérleggel zárták a bajnokságot

A regionális U11-es kosárlabda bajnokság zárófordulójában Nyíregyházára látogattak a Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok. Két rendkívül izgalmas mérkőzést követően egy győzelemmel és egy vereséggel búcsúztatták a bajnoki idényt.

0

received_325435858082597-600x450-300x225 Az Oroszlánok 50%-os mérleggel zárták a bajnokságotFotó: debka.hu

U11 kosárlabda bajnokság,

Észak-Keleti Régió, 8. forduló

2019.05.05. Nyíregyháza

Hajdúhadházi Farkasok – Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok   37- 39

Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok: Borsi Bendegúz 29, Olcsák Zsigmond 2, Jánosi Sándor 1, Suba Krisztián 1, Antal Emma 1, Görömbey Tamás 1, Tóth Boglárka 1, Erdei Zsolt 1, Sain Benjámin 1, Erdei Tibor 1, Szilágyi Zoltán, Tripó Sándor.

Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok – Nyíregyházi Kék Cápák   49- 50

Cívis DKA Dózsa-Gönczy Oroszlánok: Borsi Bendegúz 24,  Erdei Zsolt 11, Olcsák Zsigmond 5, Erdei Tibor 2, Sain Benjámin 2, Tóth Boglárka 2, Suba Krisztián 1, Antal Emma 1, Szilágyi Zoltán 1, Görömbey Tamás, Tripó Sándor, Jánosi Sándor.

Edzők: Czeglédi Károly, Czeglédi Balázs

Czeglédi Károly: Két kiélezett, nagyon szoros mérkőzést játszottunk, ahol az elsőt 2 ponttal sikerült megnyernünk, a másodikat 1 ponttal elvesztettük. Én úgy gondolom, hogy ez a mai, zárótorna megmutatta, hogy milyen sokat fejlődött ez a kis kezdő társaság, nagy dicséretet érdemelnek a gyermekek. Külön ki szeretném emelni Borsi Bendegúzt, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott a tornán. A mérkőzéseink felét éves szinten megnyertük, ami a mi realitásainkat ismerve szép eredmény és ami még ennél is fontosabb: nagyon sok gyermek kapcsolódott be a kosárlabdázás világába és a fejlődésünk szinte fordulóról fordulóra tapasztalható volt.

A bajnokság végén szeretném megköszönni Czeglédi Balu egész éves munkáját, nagyon sokat és ügyesen segített, illetve a szülők, gyermekek áldozatos munkáját, hozzáállását a feladatainkhoz! Ugyancsak megköszönném a Dózsa György Általános Iskola igazgatónőjének, Pallósné Bodnár Erikának és a vezető testnevelő tanárnőnek Zsámbáné Somorjai Katalinnak, valamint a Gönczy Pál Általános Iskola igazgatónőjének, Burger Angélának a támogatását, segítségét. Köszönöm a Debreceni Kosárlabda Akadémia bizalmát, támogatását, ezen belül Kovács Balázsnak és Tarsoly Andornak is köszönünk mindent! Hajrá DKA, Hajrá Oroszlánok!