Gólzáporos mérkőzésen nyertek a DVSC Legendái

A DVSC Öregfiúk hétfő délután másodízben lépett pályára a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Nagyivánban, ahol a falunap fő eseményeként rendezték a házigazdák elleni gálameccsünket.

0

nagyivan_oregfiuk720-300x185 Gólzáporos mérkőzésen nyertek a DVSC Legendái

A Horváth Béla, Fekete Róbert (kapusok), Bernáth Csaba, Sándor Csaba, Szatmári Csaba, Madar Csaba, Ronald Habi, Sándor Tamás, Dombi Tibor, Bücs Zsolt, Kerekes Zsombor és Igor Bogdanovic kerettel érkező csapatunk a nagy meleg ellenére lelkesen vetette bele magát a kétszer harmincöt perces találkozóba, melynek elején Sándor Tamás révén rögtön meg is szerezte a vezetést.

Nem sokkal később Igor Bogdanovic duplázta meg a Loki-legendák előnyét, majd a vendégek szépítése következett. Ezt követően pedig olyat láthatott a falunap közönsége, amelyet ritkán, Igor Bogdanovic ugyanis közel félpályáról elképesztő rutinnal vette észre, hogy kint áll a nagyiváni kapus, és gyönyörűen ívelte felette a kapuba a labdát.

A második játékrész elején egy büntetőből a korábban nálunk is futballozó Berecz Zsolt tette szorossá a meccs állását. A találkozó végére a mieink bírták jobban erővel, Sándor Tamás újabb két gólt szerzett, míg Kerekes Zsombor is duplázott, kialakítva ezzel a 3-7-es végeredményt.

Nagy dicséret illeti a csapatokat, hisz a hatalmas hőség ellenére nagy kedvvel futballoztak, sokszor szép, okos megoldásokat választva.

Nagyiván Öregfiúk – DVSC Öregfiúk: 3:7 (1:3)