Tikkadt Szöcske Megyei Strandröplabda Bajnokság

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség idén immár hetedik alkalommal rendezi meg a Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot, most először Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság néven.

0

kerekestelep1-300x225 Tikkadt Szöcske Megyei Strandröplabda Bajnokság

A versenyen ismét női-, férfi- és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. A hétfordulós bajnokság első fordulójára 2019. június 9-én és 10-én került sor Debrecenben, a Kerekestelepi Strandon. A hölgyeknél a Magyar Fruzsina, Szarvas Nóra kettős győzött megelőzve a Koszta Kata, Lőrincz Dorisz párost. A férfiaknál Nagy Marcell és Sipos Bence utasították maguk mögé a mezőnyt. Az ezüstérmek Lakatos Attila és Pilka Gábor, míg a bronzok Pénzes Norbert és Radócz Sándor nyakába kerültek. A vegyes párosoknál a Nyíregyházáról érkező Béni Kitti és Fazekas Balázs emelhették magasba a kupákat, második helyen végzett Szabó Csenge Demcsák Dáviddal, harmadik lett Schwegler Stefi a férfiaknál győztes Nagy Marcellal.

A második fordulóra most hétvégén kerül sor. Érdekesség, hogy a verseny történetében először két különböző városban egyidőben pattog a labda. Június 22-én (szombaton) a férfiak 8 és 9 óra között nevezhetnek Kabán a Városi Gyógyfürdő főbejáratánál, míg a hölgyek 9:15 és 10 óra között Püspökladányban, a Sárrét Kincse Gyógyfürdő és Strand bejáratánál. A vegyes párosokat június 23-án (vasárnap) 9 és 10 óra között várják a szervezők Püspökladányban.

Kortól, nemtől, játéktudástól függetlenül bárki indulhat a versenyeken. Az előkelő helyeken végzők az összesítést követően értékes ajándékokat vehetnek át. Emellett minden fordulóban lesznek díjazások. Az Italműhely Kft jóvoltából minden fordulóban minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba. Ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora, így remélhetőleg a játékosok számára kedvelt lesz a verseny.

Az elmúlt évek és az első forduló képei, eredményei, az idei versenykiírás, a szabályok, a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján http://hajduvolley.fw.hu és Facebookon a https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda

A tervezett időpontok és helyszínek:

2.forduló: 2019. június 22-23: Kaba, Püspökladány

3.forduló: 2019. június 29-30: Hajdúböszörmény, Bocskai Strand- és Termálfürdő

4.forduló: 2019. július 13-14: Debrecen: Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping

5.forduló: 2019. július 20-21., Hajdúszoboszló, Hungarospa Gyógy- Termál és Strandfürdő

6.forduló: 2019. augusztus 3-4: Hajdúböszörmény, Bocskai Strand- és Termálfürdő

7.forduló: 2019. augusztus 10-11: Berekfürdő, Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő