Vereség az edzőmeccsen

A Békéscsaba ellen játszott ma felkészülési mérkőzést a DVSC labdarúgócsapata. A találkozón a Lokiban azok kaptak szerepet, akik az albánok elleni El-selejtezőn nem léptek pályára, vagy keveset játszottak.

0

bekescsaba_edzomeccs_2019_720-300x186 Vereség az edzőmeccsen

A 11. percben megszereztük a vezetést: Damásdi Alex bal oldalról elvégzett szabadrúgása után Kinyik Ákos hat méterről lőtt a kapuba. Újabb gól a 41. percben született, Gréczi 13 méterről, balról lőtt a rövidbe, ezzel egyenlítettek a vendégek.

A második félidőben átvette a vezetést a Békéscsaba, miután büntetőhöz jutott, és ezt ki is használta. A 70. percben rövid idő alatt kétszer is nagy helyzetbe kerültünk, de Barna és Kinyik is kihagyta a lehetőséget. Az eredmény nem változott, a találkozót 2-1-re a Békéscsaba nyerte.

Edzőmeccs
DVSC – Békéscsaba 1-2 (1-1)

DVSC: Kosicky – Bényei, Ujvárosi (Lakatos 72.), Kinyik, Barna – Damásdi, Csősz, Kóródi (Kuti 46.), Bereczki (Bévárdi 46.) – Kerekes (Biró P. 46.), Zsóri

Békéscsaba I. félidő: Uram – Szalai, Farkas, Szélpál, Pilán – Faragó, Király, Kovács Á., Nagy S., – Olasz, Gréczi. II. félidő:Uram – Szalai, Szélpál, Babinyecz, Mészáros – Károly, Molnár, Eichenvalder, Pantovics, Máris – Ilyés

Gól: 1-0 Kinyik (11.), 1-1 Gréczi (41.), 1-2 Pantovics (11-esből, 54.)