Hajdúszoboszlóra költözik Tikkadt Szöcske Strandröpi Bajnokság

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség által rendezett Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság ötödik fordulójára hétvégén Hajdúszoboszlón kerül sor, Európa legnagyobb fürdőkomplexumában, a Hungarospa Gyógy- Termál és Strandfürdőben folytatódik a versenysorozat.

0

bosz20-1-300x207 Hajdúszoboszlóra költözik Tikkadt Szöcske Strandröpi Bajnokság

A negyedik fordulóban, a Kerekestelepi Strandon a hölgyek versenyét ismét a Gulyás Vivien, Mező Beatrix páros nyerte, így az összetett versenyben már 8 ponttal megelőzik a forduló idején Finnországban edzőtáborozó Fehérvári Vivient és Kovács Anettet.

A férfiaknál is a tabellát vezető Pilka Gábor és Lakatos Attila győzött, így ők már 10 pontra hizlalták előnyüket a harmadik Puskás Kristóffal szemben.

A vegyes párosok 4. fordulójában Gulyás Vivien és Lakatos Attila utasították maguk mögé a mezőnyt, így 15-15 pontjukkal visszavették a vezetést a 12-12 pontos Nagy-Szabó Kármentől és Nagy Mártontól.

Július 20-án, szombaton Hajdúszoboszlón a női és a férfi párosok a Mediterrán tengerpart, Közép-Európa legnagyobb épített strandmedencéje mellett játszanak majd, míg július 21-én, vasárnap a vegyes párosok mérkőzésire kerül sor. Mindkét nap reggel 8 és 9 óra között várják a rendezők a Strand főbejáratánál a játszani vágyókat, játéktudástól függetlenül mindenki nevezhet.

 Az előkelő helyeken végzők fordulónként és az összesítést követően is értékes ajándékokat vehetnek át.A mostani fordulóban is minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • Az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek.
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer.
  • A Hungarospa Gyógy- Termál és Strandfürdőnek is hozzájárul a díjazáshoz.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más érdekességek megtalálhatók a Szövetség honlapján:

http://hajduvolley.fw.hu

valamint a Facebookon:

https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda