Igazságosan megosztoztak a csapatok a pontokon

A DVSC fiókcsapata az ESMTK ellen lépett pályára a Nagyerdei Stadionban az NB-III-as bajnokság 6. fordulójában.

0

dsc_0098_custom_-300x200 Igazságosan megosztoztak a csapatok a pontokon

Meglehetősen hamar, már a 8. percben hátrányba kelölt Szatmári Csaba együttese, egy szélről érkező beadás után Kinyik próbált menteni az érkező támadó elől, de védőnk lábáról a saját kapujába pattant a labda. Szerencsére a 30. percben Damásdi révén sikerült egyenlíteni. Kiegyenlített volt a mérkőzés, helyzetek mindkét oldalon adódtak, talán a kis Loki előtt voltak nagyobb lehetőséged, de újabb gól már nem született a mérkőzésen. Egészében nézve a mérkőzést, igazságos eredmény született.

DVSC-II – ESMTK: 1:1 (1:1)

DVSC-II: Hrabina, Molnár (Jankelic 65’), Kinyik, Ujvárosi, Barna, Damásdi, Szabó, Kónya, Pintér (Gyönyörű 78’, Bouoli, Györgyi (Sőrmány 74’)

Edző: Szatmári Csaba

Gólszerző: Damásdi 30’

Szatmári Csaba: Ma nem voltunk olyan élesek, mint a Jászberény vagy a Cegléd ellen, kicsit tompábban fociztunk. Ennek ellenére voltak helyzeteink, ha a második félidő elején értékesítjük két lehetőségünket, talán megnyerhettük volna a meccset. Az igazsághoz hozzátartozik, ellenfelünknek is volt egy-két lehetősége, így a mérkőzés összképét tekintve, igazságos eredmény született. Az élmezőny csapatai közül a DEAC kivételével már mindenkivel találkoztunk, kis szerencsével eredményesebbek lehettünk volna, de ahhoz, hogy három pontot szerezzünk, több kell, mint amit ezen a találkozón nyújtottunk. Dolgozunk tovább, a következő fordulóban az Eger otthonában lépünk pályára, szeretnénk megszerezni első győzelmünket. Kellene már a siker, mert az nagy lökést adhatna a folytatásra, jót tenne az önbizalmunknak.