DLA U16: Zsinórban harmadik győzelmüket szerezték a fiúk

Szűcs János együttese sikerrel vette a következő akadályt, a hétközi mérkőzésen az MTK otthonából tértek haza három ponttal.

0

u16mtk-300x196 DLA U16: Zsinórban harmadik győzelmüket szerezték a fiúk

Győrben, a hétvégi fordulóban szervezetten és nagyon fegyelmezetten játszottak akadémistáink, szerencsére azt a teljesítményt át tudták menteni a mostani találkozóra is. Jól játszottak, megvoltak a helyzeteik, ezek egyikéből Kovács megszerezte a vezetést a 42. percben. A szünet utáni percekben el is dönthették volna végleg a mérkőzést, de a befejezések pontatlanul sikerültek. Az MTK a félidő utolsó részében fölénybe került, de ez meddő volt, a debreceni védelem tökéletesen zárt és megőrizték az egygólos előnyt a mérkőzés végéig.

Szép volt srácok!

MTK – DVSC-DLA: 0:1 (0:1)

DVSC-DLA: Lisztes, Fábián, Tóth B., Karmacsi, Lázók, Vajda (Bajusz 80’), Kovács, Vadász (Nagy R. 65’), Hegedűs (Harcsa 65’), Lénárt, Sipos

Edző: Szűcs János

Gólszerző: Kovács 42’

Szűcs János: Nagyon szervezetten és fegyelmezetten futballoztunk ezen a találkozón is, amit vártam a csapatomtól, azt kaptam vissza. Kicsit még érződött a szombati mérkőzés, illetve az utazás a fiúkon, de pár percet leszámítva jól játszottunk, helyzeteink voltak, teljesen megérdemelt vezetéssel mentünk az öltözőbe a félidő végén. A második játékrész elején szerintem lezárhattuk volna a mérkőzést, hiszen legalább két-három olyan lehetőségünk volt kontrákból, amikből gólokat szerezhettünk volna. Volt kapufánk, az ellenfél kapusa is bravúrokat mutatott be. Azt viszont el kell ismerni, a második félidő utolsó harmadára elfáradtunk, az MTK többet birtokolta a labdát, próbáltak gólt szerezni, de a védelmünk megint szenzációsan működött. Az utolsó percekben is lehetett volna néhány lehetőségünk kontrákból, ha kicsit pontosabbak vagyunk újabb gólt szerezhettünk volna. Nagyon büszke vagyok a csapatra, nagyot küzdöttek, zsinórban harmadik idegenbeli meccsünket nyertük meg, kapott gól nélkül. Úgy gondolom, megérdemeltük ezt a mostani győzelmet, a fiúk nagyon sokat tettek érte.