Ma este Lipőkékkel elstartol a Fuss család, fuss!

A legsportosabb  magyar családok, köztük a debreceni Lipők család, csapnak össze a Fuss család, fuss! műsorában, hogy megszerezzék a 10 millió forintos fődíjat. Kemény küzdelem ez még a legnagyobb harcosoknak is, de szerencsére minden családot egy edző is segít a felkészülésben. 

0

674023.lipokek.w-300x200 Ma este Lipőkékkel elstartol a Fuss család, fuss!

A legsportosabb  magyar családok, köztük a debreceni Lipők család, csapnak össze a Fuss család, fuss! műsorában, hogy megszerezzék a 10 millió forintos fődíjat. Kemény küzdelem ez még a legnagyobb harcosoknak is, de szerencsére minden családot egy edző is segít a felkészülésben.

Lipőkéknél a focié és az uszonyos úszásé volt eddig a főszerep, de most változnak a dolgok, akadálypályára cserélték a focilabdát és az úszást. A Fuss család fuss! pályáján egy újabb oldalukról ismerhetjük meg a családot, amely ma este 19:30-tól kezdődik.

A Lipők csapat tagjai:

Lipőkné Veres Ada

Életkor: 38

Lakhely: Debrecen

Foglalkozás: Irodavezető

Sport teljesítmény: A futball szerelmese. 1998-’99-ben a DVSC női csapat kapus volt. Legjobb eredménye az NB.II.-ben szerzett 1. helyezés.

Lipők Csaba (Lipi)

Életkor: 47

Lakhely: Debrecen

Foglalkozás: Személyzeti ágazatvezető és területi képviselő a mukaerőkölcsönzés és közvetítés területén.

Sport teljesítmény: Édesapja hatására 13 évesen a Debreceni Kinizsiben kezdett focizni, ahol NB III-ban 2. helyezést ért el.

Lipők Lambert

Életkor: 17

Lakhely: Debrecen

Foglalkozás: Tanuló

Sport teljesítmény: A futball náluk családi hagyomány, így 8 éves kora óta focizik hátvédként. Kiemelkedő eredményei a sportágban: NB II-es bajnok, 2016/17-ben Jó Tanuló-, Jó Sportoló díjat szerzett, továbbá a Kölcsey Ferenc Gyakorló Általános Iskola Diákolimpiáján labdarúgásban bronzérmet szerzett.

Lipők Larion

Életkor: 14

Lakhely: Debrecen

Foglalkozás: Tanuló, de később milliomos playboy szeretne lenni.

Sport teljesítmény: 8 éves volt, amikor az anyukája levitte az uszodába, hogy lenyugtassa a fiát, így 12 évesen a világ legjobbjaival úszott egy csapatban, ahol érmet is szereztek uszonyos úszásban.

A játékszabályok a következők:

HÉTFŐ – KULCS JÁTÉK

A hétfői versenynap tétje a lakhatás. Mind a négy versenyben lévő család pályára lép és megmérkőzik egymással. Az a család, aki legtovább őrzi meg legalább egy életét, és megnyeri a kulcsjátékot, a következő hetet a luxus lakókocsi kényelmében töltheti, ott regenerálódhat. A másik három család közösen, együtt költözik be a luxus lakókocsitól mindössze pár méterre található, egy légterű katonai sátorba, ahol minden kényelemről le kell mondaniuk.
KEDD – PÁHYOL JÁTÉK

A tét a páholy, azaz a védettség. Aki ezen a versenynapon nyer, automatikusan továbbjut a következő hétre, így a további futamokat páholyból nézheti végig.

SZERDA – HÁRMAK NAPJA

A tét ezúttal is a továbbjutás. A még versenyben lévő három család küzd meg egymással. A legjobb itt is védettséget nyer, és beülhet a páholyba, hiszen automatikusan továbbjut a következő hétre, nem kell tartania a kieséstől.

CSÜTÖRTÖK – MÁSODIK ESÉLY

A tét a továbbjutás. Az a család, aki ebben a küzdelemben nyerni tud, megmenekül a pénteki párbajtól és továbbjut a következő hétre. A vesztes családnak készülnie kell a párbajra, ahol egy támadó családdal kell majd megküzdenie a versenyben maradásért.

PÉNTEK – PÁRBAJ

A tét a versenyben maradás. A héten leggyengébben teljesítő család kényszerül párbajozni. Ellenfele egy támadó család, aki szintén saját edzőjével készül a megmérettetésre. Az a család, aki ezt a napot megnyeri, folytathatja a küzdelmet a Fuss család, fuss!-ban. Amelyik edző családja veszít, ő is elhagyja a versenyt, de egyúttal automatikusan a következő heti támadó család edzője lesz.

Korhatár: 12 év

A Debreceni Sportélet munkatársai sok sikert kívánnak a Lipők családnak!