DLA U16: Székelyhidi Sándor duplájával győzték le az Illést a fiúk

Szűcs János együttese az Illés Akadémia ellen lépett pályára a 11. fordulóban.

0

46-1-300x188 DLA U16: Székelyhidi Sándor duplájával győzték le az Illést a fiúk

Jó első félidőt produkáltak akadémistáink, lendületesen futballoztak, nyomás alá helyezték ellenfelüket. Több helyzetet is kidolgoztak, sajnos a befejezések nem sikerültek. A gól viszont érett, ami a 21. percben meg is született, Székelyhidi magabiztosan értékesítette a jogosan megítélt büntetőt. Voltak még debreceni helyzetek, de az állás már nem változott a félidő végéig. Szünet után bátrabban kezdtek el futballozni a vendégek, egy kapu előtti kavarodás után sikerült egyenlíteniük. A mérkőzés hátralévő részében mindkét oldalon adódtak még helyzetek, ezek egyikét Székelyhidi gólra váltotta, ezzel a találattal csapatunk megszerezte a győzelmet.

Szép volt srácok!

DVSC-DLA – Illés Akadémia: 2:0 (1:0)

DVSC-DLA: Lisztes, Karmacsi (Pinczés 83’), Lénárt, Sipos, Tóth B. (Harcsa 56’), Székelyhidi, Lázók (Virág 83’), Vajda (Bajusz 69’), Nagy R., Kovács, Hegedűs

Edző: Szűcs János

Gólszerző: Székelyhidi 21’, 75’

Szűcs János: A múltheti győztes kezdőcsapathoz képest több helyen is változtatnom kellett sérülések miatt az összeállításon. Ez viszont nem látszódott meg az első 45 percben, jól játszottunk, már a vezető gólunk előtt is voltak lehetőségeink. Úgy gondolom, már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, ellenfelünk nem nagyon jutott el a kapunkig, egy magabiztos vezetés helyett csak egygólos előnnyel vonultunk szünetre. Amitől tartottam, beigazolódott, kicsit belekényelmesedtünk a mérkőzésbe, nem úgy kezdtük a második játékrészt, ahogy kellett volna. Jobban kiengedtük ellenfelünket, bár nagy helyzetet nem tudtak kidolgozni, de előttünk is akadtak lehetőségek. Egy balszerencsés góllal egyenlített az Illés, szerencsére hamar vissza tudtuk szerezni az előnyünket, amit meg is tartottunk a mérkőzés végéig. Múlt héten azt mondtam, több játékos nyújtott nagyon jó teljesítményt, sajnos most többen is tudásuk alatt játszottak. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Egy szögletnél Hegedűs összefejelt az ellenfél játékosával, az eset után a Haladás labdarúgóját mentő vitte kórházba, a csapat nevében jobbulást kívánunk neki.