Simán győzött a TFSE Debrecenben

A röplabda NB I-ben szombaton délután a DSZC-Eötvös DSE a Testnevelési Főiskola SE csapatát fogadta, amely az NB I élcsoportjában található. Bár a mérkőzés esélyesének a vendégek számítottak, azt nem sokan gondolták, hogy a legutóbbi Gödöllő elleni siker után az „eötvösös” lányok ezúttal bátortalanul lépnek pályára.

0

csapat-tfse-300x225 Simán győzött a TFSE Debrecenben

A kezdő játékrészben gyakorlatilag hiba nélkül játszott a TFSE, amely nagy különbséggel győzött.

A második és harmadik szettben már voltak felvillanásai a házigazdáknak, a harmadik játszma elején kétszer vezettek is, de a gyorsabb és pontosabb röplabdát játszó fővárosiak megérdemelten nyerték a mérkőzést.

Hazai szempontból annyi pozitívuma volt a találkozónak, hogy újabb fiatal játékosokat avatott az NB I-ben a klub, hiszen a mérkőzésen 6 (!) középiskolás lépett pályára és mellettük több első- és másodéves egyetemista is játéklehetőséget kapott.

DSZC Eötvös DSE – TFSE 0:3 (-4, -13, -11)

DSZC Eötvös DSE: Fehér Anna Ditta, Ratkos Petra, Tóth Kinga, Vass Vivien, Szilágyi Csenge, Béni Kitti

Csere: Takács D Orsolya, Smidróczki Dóra (liberók), Tóth Vanessza, Molnár Vivien, Fehérvári Vivien, Kozma Kitti, Pálfi Kitti, Kovács Anett

Edző: Szombathy András

A DSZC-Eötvös DSE legközelebb 2019. november 29-én (pénteken) 19 órától a Palota SC ellen játszik a DSZC Mechwart András Szakgimnáziumában.