DLA U17: Másodszor is legyőzték a Győrt

Az év utolsó bajnoki mérkőzésén az ETO-t fogadta Sándor Csaba együttese.

0

43-1-300x187 DLA U17: Másodszor is legyőzték a Győrt

Szeptember végén nagyon jó játékkal, ötgólos győzelmet arattak Győrben Lipcseiék, bár a második összecsapáson gólok számában nem sikerült túlszárnyalni azt a meccset, játékban sokkal többet nyújtottak akadémistáink. Végig lelkesen, nagy lendülettel és szervezetten futballoztak, birtokolták a labdát, irányították a játékot. Fölényük az első félidőben két gólt eredményezett, amit újabb találattal toldottak meg a második 45 percben.

Szép volt srácok!

DVSC-DLA – ETO FC Győr: 3:0 (2:0)

DVSC-DLA: Szabó, Baranyai, Perevuznik (Kertész 78’), Lipcsei (Kincses 85’), Sándor, Sustyák (Mucsányi 85’), Zahuczky, Simon, Farkas, Gyulai (Kuszkó 78’)

Edző: Sándor Csaba

Gólszerzők: Sustyák 10’, Pinte 41’, Lasz 54’ (öngól)

Sándor Csaba: Bár sokan hiányoztak a csapatból, de úgy készültünk, hogy szeretnénk jó eredménnyel zárni az évet, ezt sikerült is elérnünk. Az egész mérkőzésen jól játszottunk, kreatívak voltunk, rengeteg helyzetet kidolgoztunk, melyekből hármat értékesítettünk. Minden pozícióban ellenfelünk fölé nőttünk, a játék minden elemében jobbak voltunk a Győrnél. Teljesen megérdemelt győzelmet szereztünk, gratulálok a játékosoknak a jó játékhoz, és a jó teljesítményhez.