Rendőri felvezetéssel az Üllői útra

A BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság tájékoztatója a DVSC szurkolóknak.

0

onroad-300x199 Rendőri felvezetéssel az Üllői útra

Tisztelt Szurkolók!

Az OTP Bank Liga következő fordulójában 2020. február 29-én 19.30 órai kezdettel rendezik az FTC-DVSC labdarúgó-mérkőzést a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A rendőrség a szurkolók biztonsága, a rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a mérkőzésre érkező vendégszurkolók részére gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan rendőri kísérés mellett lesznek átkísérve a Groupama Aréna vendégszektorához.

Az ország keleti részéről személygépkocsival, buszokkal érkező DVSC-szurkolók a mérkőzés napján az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőjének parkolójában gyülekezzenek 17.50-18.00 óra között. Innen a vendégszurkolók 18.00 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna vendégparkolójáig.

A meghatározott gyülekezési pontra személygépkocsival, kisbusszal érkező vendégszurkolók gépjárművezetői indulást megelőzően ellenőrizzék a jármű műszaki állapotát, mivel a lerobbanó, nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek nagymértékben akadályozzák a kísérés időben való végrehajtását, szurkolók stadionhoz történő eljutását!  

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!

A rendőrség szeretné a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül. A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívják a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

A rendőrség köszöni a megértést és jó szurkolást kíván!

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság