Bezárja ideiglenesen kapuit az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum

A Debreceni Sportcentrum Kft. tájékoztatja vendégeit, hogy az általa üzemeltetett beltéri létesítmények után a szabadtéri pályák sem látogathatóak.

0

42904364_1061784910668792_850182570015457280_o-300x200 Bezárja ideiglenesen kapuit az Oláh Gábor utcai SportkomplexumFotó: Derencsényi István

A koronavírus járvány miatt a pénteken megjelent kormányrendelet értelmében többek között mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartani. A konkrét, a kültéri sportolásra vonatkozó paragrafus szerint az egyéni szabadidős sporttevékenység, szabadidős célú gyalogos közlekedés külterületen, valamint a települések belterületén – lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani.

A A Debreceni Sportcentrum Kft. tájékoztatja vendégeit, hogy az általa üzemeltetett beltéri létesítmények után a szabadtéri pályák sem látogathatóak. tudomásul véve a rendeletet, úgy döntött, hogy mivel pl. a kondipark, a bitumenes labdarúgó-, vagy a kosárlabda pályák esetében nem garantálható a fenti rendelkezések betartása, betartatása, ezért elsődlegesen az egészség megőrzését szem előtt tarva, az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum szabadtéri pályáinak -és a Debreceni Jégcsarnok előtti kondiparknak a használatát március 29-től előreláthatólag április 11-ig felfüggeszti!