Bódi Ádám: “veszélyes pozícióban vagyunk”

Szombaton lejátszotta a Ferencváros elleni 1. fordulóból elhalasztott mérkőzését a DVSC. Hiába vezetett a Loki az Üllői úton, a zöld-fehérek fordítottak. A csapat technikás középpályása a mérkőzés után az M4 Sportnak elmondta, maradt benne hiányérzet.

0

dsc_0333_custom_-300x200 Bódi Ádám: "veszélyes pozícióban vagyunk"Fotó: Halmai Balázs / DVSC

Debrecen már a meccs elején előnybe került, de a Ferencváros még a szünet előtt megfordította az eredményt. A Loki gólszerzője, Bódi Ádám a találkozó után az M4 Sportnak elmondta, maradt benne hiányérzet. Azt tervezték, többet lesznek a Fradi térfelén, de a letámadást még gyakorolniuk kell.

Ha egy ember lóg, akkor csúszott az egész és utána többször is átjöttek rajtunk. Még sokat kell fejlődnünk, ha ezt a játékot szeretnénk játszani. Sajnos pár ember vagy nincs megfelelő erőállapotban, vagy mentálisan nem volt kész erre a mérkőzésre azért nem tudott végig figyelni” – mondta a Loki játékosa, aki szerint Sigér két átlövésből szerzett gólját is lehetett volna blokkolni, ha jobban figyelnek.

Volt olyan, hogy többen is lógtunk, pedig ezt a védekezést sokat gyakoroltuk a felkészülés alatt, de úgy tűnik még kell gyakorolni. Eléggé bosszantó a helyzet, hiszen veszélyes pozícióban vagyunk a tabellán. Elég régóta itt vagyok a DVSC-ben és nem szeretnék ennél rosszabb helyzetbe kerülni, mert az nagy szégyen lenne” – mondta a találkozón pazar gólt szerző játékos, aki külön sajnálta, hogy hiába a szép gól, ezúttal pont nem járt érte.