Strandröplabda: Debreceni siker az OB első fordulójában

Hétvégén rendezték Tatán az Országos Strandröplabda Bajnokság első fordulóját. A vírus miatt a mostani fordulón kívül már csak egyre kerül sor két hét múlva Csepelen, augusztus végén pedig már a döntő következik.

0

Park-side-out-kupa-300x225 Strandröplabda: Debreceni siker az OB első fordulójában

A DSZC-Eötvös DSE NB I-es röplabdacsapatának teremjátékosa, Vajda Beáta már hosszú strandröplabdás eredménylistával büszkélkedhet, hiszen többek között négyszeres román bajnok, U22-es EB-második, U22-es VB ötödik, FIVB versenyt nyert Brazíliában, CEV-versenyen diadalmaskodott, stb.

Mégis új kihívásokat választott, hiszen mindössze néhány hete szerepel Magyarországon strandröplabda versenyeken és sorozatban nyeri a megmérettetéseket. Először egy A-kategóriás versenyen Szabó Adrienn-nel szerezte meg az Eötvös DSE történetének első országos A-kategóriás strandröplabda aranyérmét. A következő hétvégén egy B-kategóriás versenyt nyert már a Gödöllői RC játékosával, Vecsey Fannival. Aztán a PARK-SIDE OUT KUPA legnagyobb serlegeit emelhették a magasba, legutóbb pedig a Tikkadt Szöcske-fordulón diadalmaskodtak.

Most az Országos Strandröplabda Bajnokságon se találtak legyőzőre. Fölényükre jellemző, hogy a döntőben 21:8, 21:13-ra győztek a teremválogatott Villám Lilla és párja Juraszik Patrícia ellen.

Szép volt lányok!