Egy kiváló csapat már megnyerte a bajnokságot!

Van egy csapat, amely azért küzd nap mint nap, csúcsteljesítményt nyújtva, hogy legyőzze láthatatlan ellenfelét. Még nem állnak nyerésre, de biztosak lehetünk abban, ezt a mérkőzést meg fogják nyerni.

0

32570028_63efea75f5a5b0e92127e2d163d50b77_wm-300x221 Egy kiváló csapat már megnyerte a bajnokságot!

Az egész világon tombol a koronavírus-járvány, mely hazánkat sem kíméli, napról-napra egyre többen fertőződnek meg, kerülnek kórházba. Sajnos a halálesetek száma is növekszik, és már nem csak a krónikus betegek közül szedi áldozatait a COVID. Kijelenthetjük, mindannyian veszélyeztetettek vagyunk, a vírus nem válogat, fiataloktól az idősekig bárki megfertőződhet.

Az egészségügyi dolgozók viszont dacolva a veszéllyel, minden nap kockára teszik az egészségüket, nem azzal foglalkoznak, hogy minden óvintézkedés ellenére bármikor megfertőződhetnek. A frontvonalban küzdenek, gyógyítanak, napi 14-16 órában fáradhatatlanul dolgoznak, csúcsteljesítményt nyújtva veszik fel a versenyt a vírussal. Ezek a kiváló emberek teljesítményük határait feszegetik, fáradtak, kimerültek, de ezt nem éreztetik a betegekkel, csendben teszik a dolgukat.

Ez a kiváló csapat vívja a maga bajnokságát, melynek még közel sincs vége, de az már kijelenthető:

MAGYAR BAJNOKOK az EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK CSAPATA!

Minden elismerést megérdemelnek, áldozatos munkájukért hatalmas köszönettel tartozunk!