Meglepetésre készülnek pólósaink

Hosszú és nehéz túra vár a DVSE vízilabdacsapatára a hétközi fordulóban. Sokáig úgy volt, a párharc első felvonásához nem kell 450 km-t utazni, de a koronavírus járvány felülírta a menetrendet, így a Hajdú-Bihar helyett a somogyi megyeszékhelyen játsszák a bajnokit.

0

Baki-768x512-300x200 Meglepetésre készülnek pólósainkFotó: Nagy Anita/DVSE

A 12. fordulóban a fiúk a remek formában lévő Kaposvár otthonába látogatnak. A 11. helyen álló vendéglátók a kezdeni nehézségek után alaposan belelendültek a pontgyűjtésbe: öt vereséget követően az előző három találkozón győztesen hagyták el a medencét. Surányi László együttese gólzáporos mérkőzésen 16-15-re győzött a KSI-vel szemben, majd nem kis meglepetésre magabiztosan győzött a Miskolc ellen is 17-10 arányban. A hazai sikerek után idegenben is összejött az első három pont: a hétvégén egy góllal jobbnak bizonyultak a Tatabányánál.

A DVSE a legutóbbi fordulóban szintén idegenben győzött, ami egyben a csapat első győzelme volt a bajnokságban. Kósik Somáék a KSI vendégeként egy utolsó másodperces bombagóllal nyertek, amely lelkileg is rengeteget jelentett a fiatal együttesnek. Miroslav Bajin bízik benne, hogy a lendület még sokáig kitart és a srácok folytatni tudják a pontgyűjtést.

Egy brusztos, hajtós találkozóra számítok. A Kaposvár nagyon jó formában van, az elmúlt hetekben nem hibáztak, éppen ezért nagyon koncentráltan kell játszanunk, ha szeretnénk pontot, pontokat szerezni. Alaposan kielemeztük őket, szerencsére nálunk mindenki egészséges és a hangulatra sem lehet panasz. Bizakodva várom a mérkőzést, remélem, sikerül ismét meglepetést okoznunk.” – fogalmazott a DVSE vezetőedzője.

A Kaposvári VK-DVSE mérkőzést szerdán délután négy órától játsszák a Kaposvári Városi Fürdőben

Hajrá DVSE!