Több klub is vinné a DVSC játékosát

A DVSC technikás játékmesterének, Bódi Ádámnak a bajnokság végén lejár a szerződése, akit több élvonalbeli csapat is örömmel látna soraiban. Külföldről is érdeklődnek a labdarúgó iránt, de úgy tudjuk, a Loki 27-ese Debrecenben szeretne maradni.

0

20210502_DVSC-Csakvar8-Kozepes-300x173 Több klub is vinné a DVSC játékosát

Fotó: Derencsényi István/DVSC

A több poszton bevethető, nagy rutinnal rendelkező Bódi Ádám iránt több elsőosztályú klub érdeklődik, tudta meg szerkesztőségünk. A DVSC technikás játékosának, a Transfermarkt oldal adatai alapján június 30-án lejár a szerződése, így szabadon igazolható lesz.

Információnk szerint, ezt támasztja alá, hogy a klub honlapján eddig nem történt bejelentés, Bódi szerződését még nem hosszabbította meg a klub. Szerkesztőségünket többen megkeresték, ezért Bódi kapcsán megkérdeztük a DVSC elnökét, Szabó Pétert, aki megerősítette, valóban nem került még sor, hosszabbításra.

“Még két forduló van hátra az idei bajnokságból, semmi nem dőlt el, de az nem kérdés, úgy készülünk, hogy a következő szezont a legmagasabb osztályban kezdjük. Természetesen értékeinket szereznénk megtartani, de most a játékosokon a sor, teljesíteniük kell a szezon elején megfogalmazott célt. Utána mindenkivel leülünk beszélgetni, első sorban a lejáró szerződésű labdarúgókkal. Amint lesznek konkrétumok, szokásunkhoz híven, azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat” – fogalmazott Szabó Péter.

Feljutás esetén biztos, hogy lesznek változások a keretben, erre utal a klub elnökének korábbi nyilatkozata, de egy olyan rutinnal rendelkező játékosra, mint Bódi, szükség van az NB-I-ben. Ha Ádámnak csak a játékra kell koncentrálnia, kiváló teljesítmény tud nyújtani, vezére a csapatnak. A 30 éves labdarúgó a DVSC játékosaként szép sikereknek volt részese:

235 meccsen lépett pályára az élvonalban piros-fehér szerelésben, 43 gólt és 45 gólpasszt jegyezhetett. Ugyan ez a mutató a másodosztályban: 42-12-9. A Magyar Kupában 42 találkozón kapott játéklehetőséget, 8-szor volt eredményes, 9 gólpasszt adott. Európa-liga selejtezőn és csoportkörben 23-4-1-es statisztikával rendelkezik, illetve a Bajnokok Ligája sorozatban 10 mérkőzésen lépett pályára.

3 bajnoki címmel, 3 Magyar Kupa, 2 Szuperkupa győzelemmel rendelkezik, két éve neki ítélték a Zilahi-díjat.

KZT