Válogatott falemberrel erősödtek a Gladiátorok

Szász Csaba korábban a rekordbajnok Budapest Wolves, valamint a jelenleg első osztályú címvédő Fehérvár Enthroners játékosa is volt.

0

IMG_8929-scaled-2048x1367-300x158 Válogatott falemberrel erősödtek a GladiátorokFotó: Makranczi László

Tovább izmosodik a már így is nagyon erős védelem a gladiátoroknál. A Debreceni Egyetem amerikaifutball-csapata új játékossal bővítette ugyanis keretét. Szász Csaba neve a sportág magyar világában jól cseng, hiszen egykoron a sokszoros bajnok Budapest Wolves egyik alapembere volt, illetve a Fehérvár Enthronersben is szerepelt, amely két éve bajnoki címig jutott az első osztályban. Nem mellesleg, sokáig a magyar válogatott védelméből is kirobbanthatatlan volt.

Nemcsak 190 centiméteres magasságával, vagy 125 kilogrammos súlyával vívta ki magának a tiszteletet, illetve a hírnevet az egyébként Marosvásárhelyi születésű falember. Ereje, rutinja és a sportág iránti szeretete egyértelműen példaértékű. Ráadásul a fiatalok is sokat fejlődhetnek mellette.

Szász Csaba már elkezdte a munkát a DEAC Gladiatorsszel, és a Budapest Cowbells 2 elleni vasárnapi összecsapáson már pályára is léphet.