DEAC KA 3×3: A lányok és a fiúk is lemaradtak a döntőről

A B33 U18 kosárlabda-bajnokság második fordulóját tartották meg a hétvégén Budapesten, a KASZÁSOK Óbudai Ifjúsági Klub Egyesületének kosárlabda pályáján.

0

HalmaiNorbi-300x154 DEAC KA 3×3: A lányok és a fiúk is lemaradtak a döntőrőlFotó: kosarlabdaakademia.deac.hu

A csoportküzdelmek során fiúk a MEAFC és az OSE Lions/B csapatával kerültek össze a DEAC-osok. Az első mérkőzést a miskolciak ellen játszották a debreceniek. Mint Halmai Norbert edző elmondta, a jó kezdés után visszaesett a dobószázaléka a DEAC-nak, és dobásaink nagy százaléka rossz kiválasztásból történtek.

Néhány lepattanó hiányzott volna azt gondolom, melyekből több dobóhelyzet alakulhatott volna ki, és akkor meg tudtuk volna nyerni – fogalmazott a tréner. – Így azonban egyenlített az ellenfél, hosszabbításra mentették a meccset, melyen egy sikeres hárompontost követően vereséget szenvedtünk. Következett a második mérkőzés rövid pihenőt követően, melyen az agresszivitás hiánya, valamint az oroszlányi csapat jó kedvű, kemény hozzáállása miatt ismét vesztesen hagytuk el a pályát – árulta el Halmai.

A csapat tagjai: Jankó Csaba, Varga Boldizsár, Czipka Milán (betegség miatt Seszták Miklós nem tudott részt venni). A két forduló alapján nem jutottunk az országos döntőbe.

Ugyancsak távol maradnak a finálétól a lányok is, akik szintén két vereséggel abszolválták a hétvégét. A fiatal hölgyek (Mondl Petra, Shirian Jázmin, Pallai Petra, Sós Anna) a Miskolci Vadmacskák és a Vasas ellen maradtak alul.

Fiúk
MEAFC-DEAC KA 11-9
DEAC KA-OSE Lions B 8-14
Lányok
Miskolci Vadmacskák B-DEAC 16-10
Vasas A-DEAC 21-7