Vízilabda: Centert igazolt a DVSE

Megvan a DVSE-Master Good idei első igazolása. Vismeg Botond a PannErgy Miskolc együttesétől érkezett a Cívisvárosba.

0

borito-boti-300x163 Vízilabda: Centert igazolt a DVSEFotó: Nagy Anita/DVSE

Csapatunk első téli igazolása egyik riválisunkat hagyta ott a debreceniek kedvéért. A 20 éves center nagy tervekkel érkezett az állomáshelyére és bízik benne, hogy játékával segíteni tud az együttesnek és kiharcolják a bennmaradást a tavasszal.

Semmi nincs még veszve, a bajnokság fele még hátra van. Hogyha hozzuk a győzelmeket a közvetlen riválisainkkal szemben és sikerül néhány bravúr pontszerzést összehoznunk, akkor minden esélyünk megvan a bennmaradásra.” A korosztályos válogatott játékos kitért a klubváltásra is. Hosszú ideje Miskolcon játszottam, az utánpótlásban és a felnőttben is. Megkeresett a Debrecen és úgy éreztem, hogy ez egy jó lehetőség számomra és szeretnék is élni vele. Szerencsére a beilleszkedésem zökkenőmentes volt, hamar megtaláltam a srácokkal a közös hangsúlyt. Már nagyon vártam, hogy elkezdjük a közös munkát.” 

Új játékosunkról Süveges Máté is elégedetten beszélt. „Nagy reményekkel igazoltuk le Vismeg Botondot és mi is nagyon bízunk benne, hogy jól fog teljesíteni. Ismertük már korábban is a játékát, egy fiatal, agilis, erős centerről van szó, aki nagy hasznára lehet majd a csapatnak. Az első benyomásaim nagyon jók az edzésmunkájával kapcsolatban, remélem, a meccseken is jól fog teljesíteni” – nyilatkozta a DVSE-Master Good vezetőedzője.

A DVSE-Master Good az első bajnokiját a címvédő Szolnok otthonában játssza kedden este, hazai medencében pedig elsőnek a Kaposvárt fogadja szombaton.