DVSC: Győzelem az első edzőmeccsen

Szerda délután a Kazincbarcikát fogadta felkészülési mérkőzésen a DVSC, mely összecsapást magabiztosan nyert a piros-fehér gárda.

0

271444993_1067249734116345_8074250664640701002_n-300x143 DVSC: Győzelem az első edzőmeccsen

Idei első felkészülési mérkőzésén van túl Joan Carrillo együttese, mely gárda az NB-III listavezetője, a Kazincbarcika ellen lépett pályára. A szerdai összecsapásra ezúttal a BeStrong pályán került sor.

A kezdő sípszó elhangzása után a Loki ragadta magához a kezdeményezést, java részt a Kazincbarcika térfelén tartva a labdát, szövögették támadásaikat. A vendégek leginkább a védekezéssel voltak elfoglalva, elvétve léptÉk csak át a felezővonalat. A piros-fehérek több helyzetet is kidolgoztak, ám csak a 43. percben sikerült betalálniuk: Dzsudzsák szögletét követően Varga fejelt a kapuba, kialakítva a félidei eredményt.

Szünet után sem változott a játék képe, továbbra is az ötletesen futballozó Debrecen játszott fölényben. Levegőben lógott az újabb találat, mely az 58. percben meg is született: Ugrai egy cselsorozat végén lőtt közelről a kapuba. A kétgólos hátrányban lévő Kazincbarcika is próbálkozott támadásépítésekkel, többször is eljutottak Gróf kapujáig, ám a hazai védelem rendre tisztázott. A 68. percben tovább növelte előnyét a DVSC: Ugrai szöglete után Szécsi fejelt a rövid felsőbe. Kilenc minutum elteltével kialakult a végeredmény, miután Soltész is bevette a barcikai kaput. A Loki teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

A tervek szerint folytatás január 16-án, vasárnap 14 órakor, amikor az NB I-en szereplő Mezőkövesdet fogadjuk, szintén zárt kapuk mögött.

Felkészülési mérkőzés

DVSC – Kazincbarcika 4–0 (1-0)

DVSC: Hrabina (Gróf 46’) – Poór, Pávkovics, Charleston (Deslandes 46’), Ferenczi (Korhut 60’) – Soltész, Varga (Baráth 46’), Dzsudzsák (Ugrai 46’), Gyönyörű – Sós, Szécsi (Pintér 70’)

Kazincbarcika: Fila – Szemere, Úr, Heil, Kréti, Nagy J., Keményffy, Szabó, Schildkraut, Laczkó, Kristófi.

Cserék: Zilahy, Czár, Bodó, Székely, Stefán, Ádám, Süttő, Kismarton, Kovács, Pinyaskó, Rjaskó, Márton

Gólszerzők: Varga 43’, Ugrai 58’, Szécsi 68’, Soltész 77’

KZT