Baranyai Nimród: „partiban voltunk a címvédővel”

A DVSC jobboldali védője a rangadó után úgy fogalmazott, legalább az egyik pontra rászolgált volna a csapat.

0

baranyai-300x170 Baranyai Nimród: „partiban voltunk a címvédővel”Fotó: Ásztai Csaba

Mint arról beszámoltunk a Debreceni Sportéletben, a 20. fordulóban egygólos vereséget szenvedett a Ferencvárostól, de a döntetlen reálisabb eredmény lett volna, így gondolja ezt Baranyai Nimród is. – Mentálisan és fizikálisan rendben voltunk, jól játszottunk, partiban voltunk a címvédővel. Álomkezdés után két beadásra rosszul reagáltunk és fordított a Ferencváros, pedig ezekre a szituációkra külön készültünk. Megvolt a lehetőségünk az egyenlítésre, de nem sikerült bevennünk a kaput. Úgy vélem, legalább az egyik pontra rászolgáltunk volna, sajnálom, hogy nem sikerült, több volt ebben a meccsben – értékelt röviden a Loki védője.

Az Újpest elleni mérkőzésen Kusnyír Erik megsérült, hosszú időre kidőlt, így Blagojevic a fiatal játékosnak szavazott bizalmat, aki pont a Fradi ellen debütált az élvonalban. A Nimi becenévre hallgató játékos ismét bizonyított, jó teljesítményt nyújtott a szombati találkozón. – Jó volt újra ott lenni a pályán, úgy gondolom, jól is ment a játék. Amit a mester kért tőlem igyekeztem maradéktalanul megvalósítani, leginkább a védekezésre koncentráltam, de próbáltam minél többször bekapcsolódni a támadásokba is. Bízom abban, a következő mérkőzésen is megkapom a bizalmat – fogalmazott a 20 éves labdarúgó, aki jól semlegesítette Martinst. – Ő egy komplex játékos, gyors, jól egy az egyezik, tartja meg a labdát, figyelni kell az induló cseleire, pontosak a beadásai. 

Egy hét múlva Fehérváron lép pályára DVSC, a csapat 25-öse bízik abban, ismét megkapja a bizalmat. – A fehérváriak lendületben vannak, jó játékerőt képviselnek, nem véletlenül állnak a 3. helyen. Egy kiélezett párharcra számítok ellenük, bízom abba, ismét ott lehetek a pályán és elhozzuk a három pontot Sóstói Stadionból – zárta mondandóját Baranyai Nimród.