A bajnoki tabella élén a DEAC

Az első fordulóból elhalasztott mérkőzésüket pótolták a futsalos lányok.

0

            44985061_2392884647420871_1451856549872926720_n-300x200 A bajnoki tabella élén a DEACFotó: Papp Attila

Nem a legjobb formájukat mutatták a lányok az első félidőben, teljesítményük elmaradt a megszokottól, lehet, a tét súlya is közrejátszott ebben, hiszen az első helyet jelentette egy győzelem. Nagyon sok volt a hiba a játékban, ennek ellenére Horváth Viktória a vége előtt egy perccel megszerezte a vezető gólt.

Szünet után sokat javult Üveges Katalin tanítványainak a játéka, egyre szervezettebben játszottak, viszont kialakult egy gól adok-kapok, debreceni gólra a Szolnok is góllal válaszolt. A mérkőzés hajrájára már a megszokott jó játékukat nyújtották a lányok, az újabb találatokra már nem tudtak felelni a vendégek.

Győzelmüknek köszönhetően élre álltak a lányok, ha következő héten a Nyírséget is megverik, növelhetik pontelőnyöket a Rubeolával szemben.

Szép volt csajok!

DEAC – Szolnok Fanatic: 5:2 (1:0)

DEAC: Tóth Renáta, Mága Alexandra, Üveges Katalin, Horváth Viktória, Horváth Petra

Cserék: Kósa Viktória, Fekete Gabriella, Pócsik Lívia, Dancs Rebeka, Vasvári Dorina, Tóth Nóra, Bornemissza Barbara

Edző: Üveges Katalin

Gólszerzők: Horváth Viktória 19’, 23’, Üveges Katalin 33’, 39’, Urbán Viktória 38’ (öngól)

Üveges Katalin: Az első félidőben az öltözőben maradtunk, rengeteg hibával játszottunk, nem volt meg a kellő akarat, küzdőszellem, elszántság, de egyszer eltaláltuk a kaput, abból gól is lett. Ez a játékrész kiegyenlített volt, a Szolnok sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint két hete, látszott, készültek ellenünk. A második félidőben felélénkültünk, de hiába növeltük előnyünket, ellenfelünk tudott zárkózni. Az utolsó 10 percben viszont kijött a két csapat közti különbség, sokkal tudatosabbak lett a játékunk, ezt már örömfocinak lehet nevezni, így kellett volna kezdenünk a mérkőzést. Góljainkat egyéni akciókból szereztük, de összjátékban is voltak lehetőségeink, megvoltak a felpasszok, visszatett labdák, érkezések, de nem sikerült betalálnunk. Nagyon fontos három pontot szereztünk, a tabella élére kerültünk, gratulálok a lányoknak a győzelemhez.