A DLA nyerte a városi derbit

A Sportiskola U15-ös együttese az akadémia „B” csapata ellen lépett pályára.

0

3653-1-300x200 A DLA nyerte a városi derbit

Az első húsz perc kiegyenlített játékot eredményezett, majd pár perc alatt három gól született. Előbb a DLA került előnybe, amire szinte azonnal válaszoltak a sportiskolások, de két perc múlva ismét a vendégeknél volt az előny. Az első félidőben az akadémisták újra betaláltak, majd a szünet után szerzett góllal le is zárták a mérkőzést. Szabó János tanítványai partiban voltak az akadémistákkal, nüanszok döntöttek a pontok sorsról.

DSC-SI – DLA: 1:4 (1:3)

DSC-SI: Meszesán, Pál, Zsombik (Nyírkos 62’), Major (Szegvári 28’), Tóth M. (Nagy Sz. 62’), Papp P., Virág (Bagi 16’), Lengyel (Rizán 62’), Nagy Á., Csengeri, Berki

Edző: Szabó János

DLA: Ling, Ferenczi, Kovács (Sebestyén 55’), Pelles (Bagdán 48’), Csábi, Tassonyi (Tóth D. 48’), Gellén (Bordás 41’), Valentin M. (Horváth 61’), Fehér, Kis P., Valentin Zs. (Molcsányi 41’)

Gólszerzők: Bagi 21’ ill. Pelles 20’, 45’ Gellén 23’, 38’,

Szabó János: A vereség ellenére nem vagyok elkeseredve, játékban abszolút partnerei voltunk a DLA-nak, apróságokon múlt, hogy ez eredményességben nem mutatkozott meg. 2:1-es hátránynál nyomást tudtunk gyakorolni ellenfelünkre, benne volt a levegőben, hogy egyenlítünk, többször is a kapufát találtuk el, de egy szabadrúgás után ismét gólt kaptunk. Úgy gondolom, ha döntetlennel megyünk szünetre, pontot, esetleg pontokat szerezhettünk volna, mindenesetre több volt ebben a mérkőzésben. Bizakodó vagyok, úgy érzem, jó úton járunk, ha hibáinkat javítani tudjuk, eredményesek leszünk.