DLA U17: Edző és csapat háromgólos DVSC győzelmet tippelt a Csákvár ellen

A Debreceni Labdarúgó Akadémia korosztályos csapatának vezetőedzője és játékosai tippelték meg a DVSC vasárnapi, Csákvár elleni mérkőzésének végeredményét.

0

DSC1644-Medium-300x182 DLA U17: Edző és csapat háromgólos DVSC győzelmet tippelt a Csákvár ellenFotó: Kovács Péter/DLA

A 17. fordulóban idegenbe utazik a DVSC, vasárnap a 19. helyen álló Csákvár otthonában lép pályára Kondás Elemér együttese. A Debreceni Labdarúgó Akadémia U17-es csapatának vezetőedzője mondta el, mire számít a mérkőzésen. – A táblázatot nézve, azt mondhatnánk, könnyű mérkőzésre lehet számítani, hiszen a Csákvár jelenleg a kiesőhelyek egyikén áll, de hiba lenne abból kiindulni, hogy mely pozíciót foglalja el a két gárda. Természetesen csapatunk a mérkőzés egyértelmű esélyese, de ezek az úgynevezett kötelező győzelmek néha nehezebbek, mit egy rangadó. Várható, hogy hétvégi ellenfelünk betömörül a kapuja elé, 10 emberrel fog védekezni, próbálja szűkíteni a területeket. Védelmük viszont sebezhetőnek tűnik, erről árulkodik a 37 kapott gól, mely a mezőnyben a legtöbb, de az, hogy ellenfeleik kapuját 25 alkalommal tudták bevenni, e tekintetben az ötödik helyen állnak, azért óvatosságra int. A két csapat közti minőségi különbség viszont meg fog mutatkozni a pályán, úgy gondolom, csak az első gólig lesz nehéz dolgunk. Ötpontos előnnyel vezetjük a bajnokságot, az őszi szezonból még öt forduló van hátra, jó lenne, ha minél jobban el tudnánk lépni riválisainktól. Bízom benne, folytatva a jó sorozatot, Csákvárról is elhozzuk a három pontot, ha számszerű eredményt kellene tippelnem, háromgólos DVSC győzelmet várok – fogalmazott Szűcs János.

Nem csak korosztályos csapatunk vezetőedzőjét kértük, hogy tippelje meg a végeredményt, hanem a játékosokat is, akik legtöbbje edzőjükhöz hasonlóan úgy gondolja, a DVSC 3:0-ra nyeri meg a mérkőzést.

Nézzük, számszerűleg miként tippeltek akadémistáink:

Csákvár – DVSC:

Virág Tamás 0:5

Lázók László 0:4

Gomes Schneider Roberto 0:3

Csernely Márton 0:4

Szilágyi Márton 0:3

Kardos Kevin 0:4

Hegedűs Tamás 1:3

Vadász Sándor 1:4

Lisztes Bence 0:3

Lénárt Gábor 0:3

Bajusz Milán 1:3

Kiss Balázs 0:3

Karmacsi Richárd 0:2

Fábián Bence 0:3

Tóth Balázs 0:3

Nagy Roland 1:3

Sipos Szabolcs 0:3

Harcsa Dávid 0:3

KZT