A fiatalok DVSC győzelmet és továbbjutást várnak

A DLA és a kis Loki játékosait kérdeztük, milyen eredményre számítanak csütörtökön a DVSC Európa-liga mérkőzésén.

0

Névtelen-300x160 A fiatalok DVSC győzelmet és továbbjutást várnak

Lipcsei Péter: Nagyon várom már a csütörtöki összecsapást, remélem, sokan leszünk a Nagyerdei Stadionban, mi apával biztos, hogy ott leszünk a lelátón. Az európai kupasorozatban nincsenek már könnyű ellenfelek, az albán csapatok okoztak már meglepetéseket, mint ahogy a válogatottjuk is, ezért egy jó, de szoros mérkőzésre számítok. Abban biztos vagyok, hogy a fiúk oda fogják tenni magukat, a bajnokságban azért harcoltak, hogy az Európa-ligában szerepeljenek, nem csak a DVSC-t fogják képviselni, hanem Debrecent és Magyarországot is. Fegyelmezett, szervezett játékkal győzni fogunk, egygólos előnnyel várjuk majd a visszavágót.

Tippem: 2:1

Baranyai Nimród: Az nem kérdés, hogy jobb csapatnak tartom a Lokit, mint az albán együttest, egyértelműen DVSC győzelmet várok. Úgy gondolom, stabil védekezésre helyezzük majd a hangsúlyt, labdaszerzések után pedig gyors kontratámadásokat fogunk vezetni. Bízok benne, Bódi pályára tud lépni, ő és Tőzsér szab fazont a játéknak, nagyon jól mozgatják a csapatot, de Haris is jól kapcsolódik be a támadásokba, szélen pedig Varga Kevin gyorsaságában bízhatunk. Érzésem szerint, támadósorban is erősödtünk, Garba és Trujic jó felépítésű, erőszakos játékosok. Mint említettem, szoros mérkőzésre számítok, úgy gondolom, egygólos előnnyel várhatjuk majd a visszavágót.

Tippem: 2:1

Baráth Péter: Nem ismerem a Kukësit, de úgy gondolom, az Európa-ligában nincsenek rossz csapatok. A Loki sikeresen szerepelt a bajnokságban, a Ferencváros és a Videoton mögött a harmadik helyen végzett, egész szezonban stabil, jó teljesítményt nyújtottak a csapat, ezért bizakodó vagyok a kupamérkőzés tekintetében, szerintem hazai pályán győzni fogunk. Bízok benne, hogy a bajnoki jó formát átmentik a fiúk, mindenki odateszi magát, az új igazolások pedig bizonyítanak majd, ha megkapják a lehetőséget. Szerintem támadó felfogásban, gólra törően fogunk játszani, ezért hazai győzelmet várok.

Tippem: 3:1

Bényei Ágoston: Remélem, minél többen lesznek a lelátón, jó hangulatot teremtenek a Nagyerdei Stadionban, és buzdítják majd a csapatot, már ez előnyt fog jelenteni, hiszen a szurkolók a 12. játékos. Megmondom őszintén, nem kutakodtam a Kukësi után, nem ismerem a csapatot, nem tudom, milyen játékerőt képvisel, de úgy gondolom, ha saját játékunkat nyújtjuk a 90 perc során, nem lehet gond. Ott kell folytatnunk, ahol a Paks ellen az utolsó bajnoki fordulóban abbahagytuk. Hazai pályán fontos győzelemmel zárni a párharc első mérkőzését. Remélem, ahogy eddig is, az akadémia egykori játékosai közül minél többen lehetőséget kapnak a találkozón.

Tippem: 2:1

Tonhaizer Ferenc: Nem lenézve az albán csapatot, mert a mai labdarúgásban már nincsenek könnyű ellenfelek, de véleményem szerint, a Loki a mérkőzés és a párharc esélyese. A legerősebb összeállításban léphetünk pályára, úgy tudom, egyedül Bódi játéka kérdéses, remélem, csütörtökig 100%-os állapotban lesz, támadósorban is erősödtünk, Herczeg Bandi bá is azt nyilatkozta, elégedett az új igazolásokkal. Azzal a lendületes, gyorspasszos játékkal, ami a bajnokságban jellemezte a csapatot, behúzzuk ezt a mérkőzést és megnyugtató előnyt szerzünk a visszavágóra.

Tippem: 3:0