A kiállítások sem törték meg U19-es csapatunkat

Korosztályos csapatunk kettős emberhátrányban értékes pontot szerzett.

0

u19-1-300x200 A kiállítások sem törték meg U19-es csapatunkat

Jól kezdett Sándor Csaba együttese, már 9. percben megszerezték a vezetést. Újvárosihoz került a labda, aki állítgatás nélkül lőtt a hosszúba. Továbbra is támadásban maradtak, próbálták növelni az előnyt, voltak is kecsegtető lehetőségek. A Videoton büntetőhöz jutott, amit kihasználva egyenlítettek. Jobban játszott a DLA, ha befejezéseknél pontosabbak a játékosok, növelhették volna az előnyt.

A második félidőt is jól kezdték Szutorék, viszont Kusnyír megkapta második sárgalapját és mehetett zuhanyozni. Kicsit túlzó volt a sárga, középpályásunk testtel ütközött ellenfelével, a játékvezető viszont másképp látta. A játékon nem érződött az emberhátrány, többször került veszélybe a hazaiak kapuja. A 72. percben újra villant a piros kártya, ezúttal Újvárosi megmozdulását látta lapot érően a spori, ő is megkapta második sárgáját. Kettős emberhátrányban főként a labdatartás volt a cél és ezt jól oldották meg.

Összességében sokkal jobb volt csapatunk ellenfelénél, ha kapu előtt jobb döntéseket hoznak, győztesen hagyhatták volna el a pályát. Le a kalappal a játékosok előtt, küzdenitudásból ötösre vizsgáztak.

Videoton – DVSC-DLA: 1:1 (1:1)

DVSC-DLA: Kovács, Molnár, Kóródi (Lakatos 75’), Szutor, Krajcsó (Gálfi 63’), Nikitscher (Soltész 63’), Bencze, Mezei, Újvárosi, Kusnyír, Dobi (Tüzes 65’)

Edző: Sándor Csaba

Gólszerző: Újvárosi 9’

Ujvarosi_Adam-205x300 A kiállítások sem törték meg U19-es csapatunkat

Kiállítva: Kusnyír 53’, Újvárosi 72’

Sandor_Csaba_k-2 A kiállítások sem törték meg U19-es csapatunkat Sándor Csaba: Összességében jól játszottunk, sikerült megszereznünk a vezetést már a mérkőzés elején, de több ígéretes helyzetünk is adódott. Egy véleményes büntetőből tudott egyenlíteni ellenfelünk. Kusnyír és Újvárosi kiállítása után is jól játszottunk, próbáltuk megtartani a labdát. Úgy gondolom, ha nem kerülünk emberhátrányba, megnyerhettük volna a mérkőzést. Így viszont értékes egy pontot szereztünk. A játékosok nagyot küzdöttek, óriási akarattal játszottak, mindent megtettek, a kiállítások után is a győzelemért. Gratulálok a csapatnak.