A második helyre hajt a sportiskola U17-es csapata

A DSI Debrecen labdarúgó csapataira újabb kihívások várnak a regionális bajnokság hétvégi játéknapján.

0

DSC-SI-Cigand-U17-007-300x157 A második helyre hajt a sportiskola U17-es csapataFotó: dsidebrecen.hu

Már őszi bajnokként várhatja az utolsó előtti fordulót Jankovics Sándor csapata, ugyanis előző héten bebiztosították első helyüket a Gyulasport elleni győzelemmel. U19-eseink városi derbivel folytatják a pontvadászatot, vasárnap a DEAC együttesét fogadják, mely gárdát az első körben 9-1-re győztek le. Várható, hogy a rivális törleszteni akar, ezért egy izgalmas mérkőzésre van kilátás. A Jankovics-tanítványok tét nélkül, felszabadultan játszhatnak, ez is a malmukra hajthatja a vizet.

Alaposan megszorongatta a listavezetőt Bende Tibor alakulata, de a Sényő hátrányból fordítva, végül egy góllal jobbnak bizonyult. A következő fordulóban a Tiszavasvárit fogadják az U17-es fiatalok, mely párharcnak nagy a tétje. Bár még az őszi szezon nem ér véget hétvégén, de amelyik csapat nyer, jó eséllyel a 2. helyen fog telelni. Az első körben a Tisza-partiak nyertek 3-1-re, most hazai pályán lehet ezért visszavágni.

Esélyt sem adott a Tiszaújvárosnak Kaszás János együttese, tanítványai kiütéses, hétgólos győzelemmel zárták a legutóbbi fordulót. U16-osaink az őszi szezon utolsó bajnokija vár vasárnap délben, mely játéknapon a Cegléd otthonában lépnek pályára. Komoly jelentőséggel bír ez a párharc, ha sikerül begyűjteni a három pontot, csapatunk a középmezőny élén zárhatja a 2022-es évet.

Cseke Bence srácai három pontot gyűjtve az utolsó helyről várják a 12. fordulót. Vasárnap jó esély kínálkozik arra, hogy megduplázzák egységeik számát, a Loki Focisuli legyőzése nem tűnik megoldhatatlan feladatnak. Ehhez viszont sokkal hatékonyabbnak kell lennie a támadójátéknak, mert az eddig szerzett hat gól elég kevés.

U13-as és U12-es csapatainkra a csoportjuk egyik legerősebb gárdája vár hétvégén, ugyanis Győrösi Péter és Szabó Imre gyerekei egyaránt a Tarpa alakulatát fogadják. Bár nem az eredmény az elsődleges szempont ezekben a korosztályokban, a srácok lelkének mindig jót tesz egy-egy győzelem, de a szabolcsiak ellen már egy döntetlen is jó hatással lenne a srácokra.

U19

MLSZ Regionális U19 Délkelet “B” csoport 12. forduló

DSI Debrecen – DEAC

11.20. 10:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U17

MLSZ Regionális U-17 Kelet “A” Csoport 12. forduló

DSI Debrecen – Tiszavasvári

11.19. 10:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U16

MLSZ Regionális U-16 Keleti-csoport 11. forduló

Cegléd – DSI Debrecen

11.20. 12:00 Zsengellér Gyula Sporttelep (Cegléd)

U14

MLSZ Regionális U14 Kelet B-csoport 12. forduló

DSI Debrecen – Loki Focisuli

11.20. 12:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U13

MLSZ Regionális U-13 Északkeleti-csoport 10. forduló

DSI Debrecen – Tarpa

11.19. 14:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, műfű

U12

MLSZ Regionális U-12 Északkeleti-csoport 10. forduló

DSI Debrecen – Tarpa

11.19. 12:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, műfű