A Vasassal mérkőzik meg a DVSE az OB1/B-ben

Két mérkőzést játszik a héten a DVSE a másodosztályú bajnokságban. Elsőként csütörtökön este az angyalföldi gárda érkezik.

0

                                                         dvse-3-300x200 A Vasassal mérkőzik meg a DVSE az OB1/B-benFotó: Nagy Anita

A pontvadászat rájátszásában a 4. forduló több mérkőzését már szombaton lejátszották. A két együttes így lépéshátrányban van a tabellán. A DVSE hat ponttal a hetedik helyen áll, az angyalföldi csapat pedig kilenc ponttal a hatodik pozícióból várja a csütörtöki összecsapást.

A Vasas sorsolása úgy alakult, hogy a rájátszás első négy fordulójában minden esetben idegenben játszanak. Az első körben a KSI együttesétől kaptak ki 9-2-re, utána azonban győztek a Békéscsaba vendégeként 9-8-ra. Legutóbb az YBL otthonában szerepeltek, ahol végül 11-7-es vereséget szenvedtek.

A DVSE a fővárosi UVSE otthonában vereséggel kezdte a rájátszást, majd a BVSC-Zuglót győzték le hazai környezetben, végül pedig Nagykanizsán kaptak ki legutóbb.

A DVSE – Vasas OB I/B-s mérkőzés csütörtökön 19:15-től kezdődik a Debreceni Sportuszodában. A Debrecen ezután szombaton 11 órától játszik legközelebb, amikor az UVSE érkezik.

Férfi OB I/B Osztályú Országos Bajnokság, Rájátszás 1-8. helyért 4. forduló:

Május 17. 19:15         DVSE – Vasas SC