Akarat nélkül nem lehet mérkőzést nyerni

A Sportiskola U15-ös csapata gyenge játékot produkálva, pont nélkül zárta a hétvégi fordulót.

0

                                                          3300-2-300x225 Akarat nélkül nem lehet mérkőzést nyerniFotó:debrecenisportiskola.hu

Nem kérdés, ezt a találkozót simán hozni kellett volna a debreceni korosztályos együttesnek, de játékukból hiányzott az akarat. Ahogy mondani szokták, lehet rosszul játszani, de lélek nélkül soha. A hazaiak már az első negyedóra vége előtt megszerezték a vezetést, amit szünetig sikerült is megtartaniuk.

A második játékrész elején, úgy nézett ki, a DSC összekapta magát, Szutor révén sikerült egyenlíteni, de ez csak fellángolásnak bizonyult. A Puskás azonnal góllal válaszolt és a mérkőzés utolsó 10 percében duplázott, beállítva ezzel a 3:1-es végeredményt.

Remélhetőleg, Benczik Zsoltnak a következő héten sikerül felráznia a csapatot és a játékosok bebizonyítják, ez gyenge játék csak egyszeri alkalom volt.

Puskás Akadémia – DSC-SI: 3:1 (1:0)

DSC-SI: Meszesán, Abari (Bacsa 41’), Már (Kelemen 75’), Girán (Brázda 75’), Csiszár, Rácz, Szutor (Dihen 67’), Udvarhelyi (Kabai 75’), Zubora, Komlósi, Erdei

Edző: Benczik Zsolt

Gólszerző: Szutor 43’

Benczik Zsolt: Egy nagyon rossz talajú pályán játszottunk, de ez nem magyarázhatja ezt a vereséget. Túlzás nélkül állíthatom és ezzel nem az ellenfelet szeretném megbántani, de egy jóval gyengébb képességű csapattól szenvedtünk vereséget, akik az utolsó előtti helyen álltak. A bajnokság leggyengébb játékát nyújtottuk, hiányzott az akarat, lelkesedés. Ellenfelünk mindenben fölénk nőtt, főleg akaratban. A második félidőben simán meg lehetett volna fordítani az eredményt, de ehhez legalább az alapképességet hozni kellett volna.