Az akarat három pontot jelentett az U16-os csapatnak

Nagyot küzdött korosztályos együttesünk a Videoton ellen.

0

u16-1-300x195 Az akarat három pontot jelentett az U16-os csapatnak

Hamar megszerezte a vezetést Joó Zsolt együttese. Baloldalon indult a támadás, majd átkerült a labda a jobboldalra és a középre centerezett labdát Talpalló belsővel juttatta a Vidi kapujába. A gól után főleg mezőnyjáték folyt a pályán, a debreceni támadásokat a Videoton lesreállításokkal akadályozta meg.

Szünet után átlövésből megszerezték az egyenlítő találatot a vendégek, de szinte azonnal jött rá a válasz. Talpalló jó ütemben ugratta ki Kenderesit, aki jól vette át a lasztit és higgadtan elrúgta a kapus mellett. Nem kellett sokat várni a következő gólra, Maruscsák verte meg jobboldalon védőjét, a beadására jól érkezett Mező és fejjel megszerezte a harmadik találatot. A Vidi még tudott szépíteni, de a három pont Debrecenben maradt.

DVSC-DLA – Videoton: 3:2 (1:0)

DVSC-DLA: Csordás, Bényei, Talpalló (Sápi 78’), Maruscsák (Girdán 60’), Justyák, Csáki (Gellén 78’), Mező, Balla (Kenderesi 56’) Fűzfői (Kundrák 78’), Csige, Kovács

Edző: Joó Zsolt

Gólszerzők: Talpalló, Kenderesi, Mező

Talpallo_Norbert-205x300 Az akarat három pontot jelentett az U16-os csapatnak  Kenderesi_David-205x300 Az akarat három pontot jelentett az U16-os csapatnak   Mezo_Peter-1-205x300 Az akarat három pontot jelentett az U16-os csapatnak

Joo_Zsolt_k-1 Az akarat három pontot jelentett az U16-os csapatnak Joó Zsolt: Jól kezdtük a mérkőzést, egy szép támadás után megszereztük a vezetést. Próbáltuk növelni előnyünket, de a Videoton jól alkalmazta a lestaktikát. A védekezésünkkel nem volt gond, ellenfelünk nem tudott helyzetbe kerülni. A második játékrész rosszul indult, kezdés után azonnal gólt kaptunk. Szerencsére ez nem törte meg a lendületünket, sikerült kétszer betalálnunk. Ma játékban elmaradtunk a megszokottól, de akaratból, küzdenitudásból jelesre vizsgáztak a játékosok. Azt gondolom, jobbak voltunk ellenfelünknél és megérdemelten nyertük meg a találkozót. Gratulálok a csapatnak.