Az ifik ikszeltek a Fradival

Mint a nagyok, az ifik és a serdülők is a Ferencváros ellen léptek pályára kedden.

0

hnanas_dvsc_up-1-300x169 Az ifik ikszeltek a Fradival

Fotó: dvsckezilabda.hu

A veretlenek csatájából az ifik jöttek ki jobban, döntetlen eredménnyel zárták a Fradi elleni mérkőzésüket, bár karnyújtásnyira volt a győzelem. Az utolsó percekben még három góllal vezettek, de a zöld-fehérek egyenlíteni tudtak, így a veretlenség megmaradt, a 100%-os mérleg azonban nem.

A serdülők az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert, viszont a második játékrész elején fordított a Ferencváros, fokozatosan elhúzott, bár a lányok még tudtak zárkózni, a végére viszont hét gól lett a különbség.

Női ifi I. osztály

Győrvári Viktor: Hullámzó volt a játék az egész mérkőzésen, hol nálunk, hol a Fradinál volt az előny, bár mi többször vezettünk. Pár perccel a vége előtt három gól volt az előnyünk, de támadásokban hibáztunk, ellenfelünk a visszatámadásokból pedig eredményes volt és ki tudott egyenlíteni. Volt még hátra egy kevés idő, de elfogyott az időkérési lehetőségem, nem tudtuk már átbeszélni, mi legyen az utolsó másodpercekben. Kicsit csalódott vagyok az eredményt illetően, úgy gondolom, az utolsó három percben meg kellett volna tartanunk az előnyünket.

FTC – DVSC SHAEFFLER: 28:28 (13:16)

Leány serdülő I. osztály

Márián Blanka: Végeredmény szempontjából nagyarányú vereséget szenvedtünk, bár az első félidő végén még vezettünk, akkor támadásainkat gólokkal tudtuk befejezni, a visszarendeződések is jól sikerültek. Viszont a második játékrész elején volt egy öt perces kihagyásunk, nem tudtunk gólt szerezni, a Fradi pedig 6:0-val indított és ez meghatározó volt a végeredmény szempontjából. Sikerült még két gólra felzárkóztunk, akkor még láttam esélyt egy szorosabb végjátékra, de döntő szituációban hibáztunk. Védekezésünk most nem volt annyira jó, mint az eddigi mérkőzéseinken, ellenfelünk dinamikusan, gyorsan játszott, mi későn reagáltunk, lemaradtunk, ennek volt köszönhető a sok kétperces büntetésünk. Akartak, küzdöttek a lányok, de ma semmi sem sikerült úgy, ahogy elterveztük. Ezen a mérkőzésen megmutatkozott, van még lemaradásunk, kijöttek a hibák, amiket javítanunk kell. Dolgozunk tovább, hogy célunkat, a legjobb négybe való kerülést elérjük, úgy gondolom, ez nem megoldhatatlan feladat.

FTC – DVSC SCHAEFFLER: 27:20 (13:11)