Az NB-II keleti csoportjának bajnoka a DEAC!

Női futsalosaink lehengerlő játékkal, kiütéses győzelemmel biztosították be első helyüket.

0

53046638_2647332371976096_9136831448022515712_n-300x200 Az NB-II keleti csoportjának bajnoka a DEAC!

Fotó: Derencsényi István

Nagyarányú győzelmet aratott Üveges Katalin együttese a hétvégi fordulóban az Eger ellen, végig felszabadultan, nagy kedvvel játszottak, esélyt sem adtak a vendégeknek, már az első percekben tudatosították az egriekkel, ha Dobó István is a csapatukban lenne, akkor sem teremne babér számukra. Zsinórban születtek a szebbnél szebb gólok, tizennégy találatig meg sem álltak a lányok.

Ezzel a győzelemmel, bebiztosították első helyüket, még van hátra három csoportmérkőzés, de már a rájátszásra kell koncentrálni, cél a feljutás kiharcolása és a következő bajnokságban az NB-I-ben indulni!

Szép volt lányok!

DEAC – Eger: 14:0 (5:0)

DEAC: Tóth Renáta, Horváth Petra, Üveges Katalin, Tóth Nóra, Horváth Viktória

Cserék: Ferencz Noémi, Fekete Gabriella, Pócsik Lívia, Mága Alexandra, Börövzky Szilvia, Fekésházy Eszter, Czégény Zsuzsánna, Bornemissza Barbara

Játékos-edző: Üveges Katalin

Gólszerzők: Üveges Katalin 2’, 3’, 37’, 38’, 39’, Fekete Gabriella 10’, 10’, 40’, Horváth Viktória 13’, 40’, Horváth Petra 21’, Böröczky Szilvia 35’, Bornemissza Barbara 35’, Borosi Dorina 37’ (öngól)

Üveges Katalin: Ezen a találkozón az volt a legfontosabb, hogy azok a játékosok kapjanak minél több lehetőséget, akik eddig kevesebb játékpercet töltöttek a pályán, ezért elég vegyesek voltak a sorok. Jó volt látni, hogy mindenki maximálisan helytállt, próbálták saját egyéniségüket is belevinni a játékba. Viszontláttam azokat a dolgokat, amiket edzéseken gyakoroltunk, ezeket alkalmazni tudták a mérkőzésen. Látszott a lányokon, hogy teljesen felszabadultan játszanak, igazi örömfoci volt, nagyon büszke vagyok a csapatra, többgólos előnynél sem vettek vissza a tempóból, végig nagyon elszántan és gólratörően játszottak. Mind a védekezés, mind a támadójáték rendben volt, minden szituációhoz tudtak alkalmazkodni, maximálisan elégedett vagyok a teljesítménnyel. Boldog vagyok, hogy megszereztük a három pontot és csoportelsőként jutunk a rájátszásba.

A hátralévő három csoportmérkőzésen, attól függetlenül, hogy bebiztosítottuk az első helyet, ugyanilyen játékot és győzelmet várok, ezek a találkozók már a rájátszásra való felkészülésünket fogják szolgálni. Szentes-Bíró Tamás is bekapcsolódott a szakmai munkába, jól együtt tudunk dolgozni, megosztjuk vele a terheket, ez is hozzájárul a csapat eredményes szerepléséhez a folytatásban.