Az U17 hosszabbításban döntötte el a mérőzést

Korosztályos csapatunk jó játékkal győzte le a Videotont.

0

u17-1-300x181 Az U17 hosszabbításban döntötte el a mérőzést

Az első félidőben jobbára mezőnyben folyt a játék, Baráthék próbálták megtartani, járatni a játékszert. A védekezést nagyszerűen oldották meg, a vendégek egyszer sem tudták veszélyeztetni Acsádi kapuját. A debreceni támadásokat a játékrész lefújása előtt siker koronázta, Baráth lövése kipattant a Videoton kapusáról, amire Sármány csapott rá és a hálóba pöckölte a labdát.

Szünet után tovább támadott csapatunk, sorra dolgozták ki a helyzeteket, de a befejezéseknél hibáztak. A sok kihagyott lehetőség megbosszulta magát, a vendégek kósza ellentámadásuk egyikéből egyenlítettek. A gól megfogta a csapatunkat, az addig tökéletesen működő védekezésbe hibák csúsztak. Szerencsére ez a zavar nem tartott sokáig, magára talált a társaság. Akartak, küzdöttek a játékosok, mindent megtettek, hogy megnyerjék a mérkőzést. Végül a hosszabbításban meg lett a győztes találat. Bene vitte fel szépen a labdát, visszagurított a csereként beálló Barna elé, aki nem hibázott.

A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy a 93. percben egy hazai játékos sérülése miatt, hogy ápolni lehessen, Acsádi oldalvonalon kívülre dobta a labdát, az ápolás után viszont az ellenfél, mint ahogy azt a fair play megkövetelné, nem adta vissza.

Összességében csapatunk jó játékkal, megérdemelten nyerte meg a találkozót, amit korábban is eldönthettek volna.

DVSC-DLA – Videoton: 2:1 (1:0)

DVSC-DLA: Acsádi, Kovács, Tomola (Kiss B. 62’), Gyönyörű, Sárosi, Lakatos, Baráth, Pintér (Szabó 88’), Bene, Sármány (Barna 70’), Virágos (Szőlősi 88’)

Edző: Szatmári Csaba

Gólszerzők: Sármány 44’, Barna 92’

Sarmany_Kristof-1-205x300 Az U17 hosszabbításban döntötte el a mérőzést   Barna_Viktor-205x300 Az U17 hosszabbításban döntötte el a mérőzést

szatmari_csabaid_k-1 Az U17 hosszabbításban döntötte el a mérőzést Szatmári Csaba: Jól játszottunk ezen a találkozón, azt gondolom, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Az elő félidőben próbáltuk megtartani, járatni a labdát, biztos védekezésből támadásokat vezetni. A második félidőben több helyzetet sikerült kidolgoznunk, de ziccereket hibáztunk. Már ekkor eldönthettük volna a mérkőzést. A bekapott gól megzavart minket, abban a periódusban szétcsúszott a védekezésünk, de fel tudtunk pörögni és a hosszabbításban megszereztük a győzelmet jelentő találatot. Azt kell mondjam, magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, a helyzeteinket jobban kellett volna kihasználnunk. De gratulálok a csapatnak a játékhoz és az eredményhez.