Bárány Donát: „a bajnoki címhez minden mérkőzést meg kell nyernünk”

Fiókcsapatunk idegenben játssza következő mérkőzését.

0

dsc_0148_custom_-300x200 Bárány Donát: „a bajnoki címhez minden mérkőzést meg kell nyernünk”

Továbbra is veretlen és élen áll Fikker Ferenc együttese, előző mérkőzésükön nagyarányú győzelmet arattak a Hosszúpályi ellen. Szombaton jóval nehezebb lesz a dolguk, hiszen a 4. helyen álló Derecske otthonába látogatnak, akik eddigi kilenc találkozójukból ötöt megnyertek és csak egyszer szenvedtek vereséget. Az mindenképp figyelmeztető jel, hogy a vendéglátók legyőzték a Hajdúböszörményt, ez is mutatja, jó csapatról beszélünk. Továbbra is azt a lendületes, domináns futballt kell játszani, amit eddig is mutattak, minél több helyzetet értékesíteni, de odafigyelni a védekezésre is. Nem szabad pontot bukni, az előny fiókcsapatunknál van a rivális Böszörménnyel szemben.

Bárány Donát: A Hosszúpályi ellen nem volt nehéz dolgunk, mivel már a 6. percben emberelőnybe kerültünk. Ellenfelünk megpróbált visszazárni, hogy elkerülje a nagyarányú vereséget, de széleken többször megbontottuk a védelmüket, mögéjük kerültünk és számtalan helyzetet kidolgoztunk, ezekből tizenkettőt értékesítettünk. Egész mérkőzésen a Hosszúpályi térfélen tartottuk a labdát, domináltunk, rájuk kényszerítettük akaratunkat, nem álltunk le a biztos vezetés tudatában sem.

A Derecske ellen már nehezebb mérkőzés vár ránk, de egyértelműen győzelemre készülünk. Most sem ellenfelünkből készülünk, hanem saját játékunkat gyakoroljuk, tökéletesítjük. Ezen a találkozón is nekünk kell dominálnunk, irányítanunk a játékot, széleken vezetett akciókkal megbontani a védelmüket. Mindent meg fogunk tenni, hogy ezt a mérkőzést is behúzzuk, hiszen kellenek a pontok. Ha lehetőséget kapok, góljaimmal szeretnék hozzájárulni a csapat győzelméhez, remélem, Zsóri Danival szemben csökkenteni tudom a hátrányomat a góllövő listán. Célunk a bajnokság megnyerése, de a bajnoki címhez minden mérkőzést meg kell nyernünk.

Megye-I 10. forduló

Derecske LSE – DVSC-II

10.13. 14:00      Derecskei Sportpálya