Jól kezdtétek a mérkőzést, de egy rövid időre mégis a DVTK akarata érvényesült, amiből a gólt is kaptátok, de szerencsére sikerült gyorsan kiegyenlítenetek. Hogyan értékelnéd ezt a mérkőzést?

A mérkőzés elején a diósgyőriek akarata érvényesült inkább, középen több támadást is vezettek. Próbáltunk ezekre figyelni, sajnos az első gól előtt a rövid passzos játékukkal megtalálták a rést, és az első helyzetüket értékesítették.

A bekapott gól viszont nem fogta meg a csapatot, tettük tovább a dolgunkat, éreztem a csapatban azt az erőt, amit az elmúlt fordulók eredményei adtak, tudtuk, hogy innen még fel tudunk állni.

Szerencsére viszonylag hamar jött Kevin egyenlítő gólja, és utána is több helyzetet sikerült kidolgoznunk még az első félidőben.

A Diósgyőr is sok veszélyes támadást vezetett a második félidőben, de szerencsére ezek nem jutottak el kapura lövésig. Előttünk is rengeteg helyzet adódott, többször sikerült lekontrázni a vendégeket, ha sikerül a hosszún érkezők elé átadni a labdát, akkor akár ziccerbe is kerülhettünk volna.

A második félidőre gyakorlatilag szétfutottuk őket a gyors kontráinkkal, és a védők egyre bizonytalanabbá váltak, amit kétszer is sikerült kihasználnunk.

Saját teljesítményed hogyan értékelnéd?

Tompábbnak és pontatlanabbnak éreztem magam az előző mérkőzéshez képest, a második félidőre valamelyest javultam, de nem tartom ragyogónak a teljesítményem. Örülök, hogy a csapatban voltak olyan teljesítmények, amik el tudták dönteni ezt a mérkőzést. A csapat egységét mutatja, hogy, ha valakinek gyengébb napja van, akkor a többiek támogatják és húzzák magukkal felfelé.

Testközelből láttad Varga Kevin játékát is. Megfordul az ember fejében, hogy ejha, miket csinál ez a gyerek a pályán?

Már az első gólja is szép volt, aztán adott egy gyönyörű gólpasszt Tabakovicnak, három diósgyőrivel a nyakán.

Két kulcsfontosságú momentuma volt a mérkőzésnek, az első Varga Kevin gyors egyenlítő gólja, valamint a cserék beszállása a játékba, akik a javunkra döntötték el ezt a mérkőzést. Te hogy látod ezt?

Kevin egyenlítő gólja gyorsan érkezett, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nyomás alatt tudtuk tartani a Diósgyőrt. Mindkét csatár erős, robosztus alkatú, a hajrában mindketten betaláltak, Herczeg András ismét jól nyúlt bele a mérkőzésbe.
Szeretném kiemelni a szurkolótábor támogatását, akik az utóbbi mérkőzéseken egyre többen látogatnak ki, és buzdítanak minket. Újra érezzük, hogy szereti a csapatot a közönség, és felemelő érzés újra velük ünnepelni a mérkőzés után.
Mind a vendégszektor, mind a B-közép tele volt, ez nagyon jót tett a hangulatnak.

Ezzel a játékkal és játékmentalitással, amit mérkőzések óta mutattok, lehet visszacsalni a nézőket a stadionba. Milyen a hangulat az öltözőben?

Kétség kívül jó úton halad a csapat, nagyon jó a csapategység, nincsenek sztárallűrök senkinél, ezek nagyon meg tudnák bontani a csapategységet. Egy csapatként, egymásért küzdünk minden meccsen.