Bódi Ádám sérülés miatt nem léphet pályára az El selejtezőn

Sérülés miatt biztosan kihagyja a két FK Kukësi elleni El-selejtezőt a DVSC középpályása, Bódi Ádám, akinek a bokájával vannak gondok.

0

dsc_0472_custom_-300x200 Bódi Ádám sérülés miatt nem léphet pályára az El selejtezőn

– A bokám folyamatosan fáj, és egy darabig biztosan nem tudok pályára lépni – osztotta meg a rossz hírt Bódi Ádám a dvsc.hu oldalon. – Nagyon sajnálom, hogy ki kell hagynom az albánok elleni mindkét meccset. Vártam már, hogy valamelyik európai kupában ismét pályára léphessek a DVSC színeiben, hiszen az előző két szezonban nem szerepeltünk a nemzetközi porondon, és nagyon szerettem volna segíteni a játékommal. Korábban én is átéltem nagy pillanatokat a Lokival, bíztam benne, ezúttal is így lesz.

Középpályásunk az esetleges eligazolásáról is beszélt: – Egy sérülés soha nem jön jókor, de ez most a lehető legrosszabbkor jött, hiszen a nemzetközi szereplés mellett eleshetek egy külföldi szerződés esélyétől is. Több országból érdeklődtek irántam, lett volna lehetőségem egy másik bajnokságban futballozni. Nagyon közel álltam ahhoz, hogy egy topbajnokságban kipróbáljam magam, sajnos azonban ez a lehetőség egyelőre elúszni látszik. A napokban több orvossal konzultáltam, velük együtt keressük a legjobb megoldást, hogy minél hamarabb felépüljek.