Darts: Kovács Patrik és Pajzák Tamás 9.helyen zárt a fővárosban

November 26-án rendezték a Köki Terminálon (Budapest) az idei év Magyar Darts Liga döntőjét.

0

darts-300x156 Darts: Kovács Patrik és Pajzák Tamás 9.helyen zárt a fővárosbanFotó: deac.hu

A fővárosi megmérettetésen a 98 fős mezőnyben a DEAC négy játékosa, Oláh Bence Attila, Kovács Patrik, Radványi Sándor és Pajzák Tamás kvalifikálta magát a kelet-magyarországi régióból.

Kiemelésének köszönhetően Oláh Bence a 2. körben kezdett, mely egyben a végállomás is volt számára, riválisa, Csóka Dániel 6-5-re megnyerte a párharcot, így a debreceni dartsos a 33. helyen zárta a napot.

Radványi Sándor sikerrel vette az első akadályt, 6-4-re legyőzte riválisát, de a következő körben a 3. helyen kiemelt Polonyi Zoltán már nagy falatnak bizonyult, 6-0-ra alulmaradt, végül szintén a 33. helyen végzett.

Remek rajtot vett Pajzák Tamás, aki első meccsét 6-2 arányban megnyerte, mint ahogy a másodikat is 6-1-re. A legjobb 16-ban viszont alulmarad (7-1) Pajor Gáborral szemben, ebben az is közrejátszhatott, hogy kisebb sérüléssel bajlódott. Eredménye így is kiváló, kilencedikként zárta a ligadöntőt.

Szintén megnyerte (6-2) első párharcát Kovács Patrik, majd egy kiélezett mérkőzésen 6-4-re diadalmaskodott – két 180-at is dobva – Szamos Dániel ellen. A 16 között viszont búcsúzott a további küzdelmektől, 7-4-es vereséget szenvedett a későbbi ezüstérmes Vida Mihálytól. A DEAC dartsosa klubtársához hasonlóan, a 9. helyen végzett.

KZT